Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: PhotoShop CS5 yerleştirme sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Şimdi 851x315 bi alan oluşturuyorum arka plan transparan kapak fotoğrafı yapmak için tabiki. Ama Texture atıcam mesela yerleştir diyorum bit kadar yerleştiriyor fotoğrafı büyütüncede çözünürlük resmen piksel piksel oluyor yani vasat düzeye düşüyor fotoğrafın çözünürlüğü.Ayrıca sadece texture değil diğer png olsun jpeg olsun hepsi bit gibi minicik oluyor bi acil yardıma ihtiyacım var lütfen arkadaşlar...
Görseldeki gibi oluyor yerleştirilen fotoğraflar fakat Aç diyip önce bi arkaplan resmi atıp nesne yerleştirince böyle bir sorun olmuyor..
[Resim: EQ0qrq.jpg]

Şimdiden teşekkürler
Attığın resimler çok ufaksa eğer açtığın arkaplan çok büyüktür.Arkaplanı ayarlarken hata yapıyorsun sanırım.Arkaplan ayarlarken o seçim kısmının fotoğrafını atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Bu arada resimlerinin boyutları devamlı değiştiriyorsan.Katmanın üzerine gelip Convert to Smart Object ( Akıllı Nesneye Dönüştür) seçeneğine tıklarsan çözünürlüğü korur.
Saygılar..
851x315 bir alan oluşturuyosun ama o birimi ney ? sanimetre , cm , inc , milimetre , noktamı yoksa pikamı ?
(23.08.2014 16:31)Kralahmet Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Attığın resimler çok ufaksa eğer açtığın arkaplan çok büyüktür.Arkaplanı ayarlarken hata yapıyorsun sanırım.Arkaplan ayarlarken o seçim kısmının fotoğrafını atarsan yardımcı olmaya çalışırım.
Bu arada resimlerinin boyutları devamlı değiştiriyorsan.Katmanın üzerine gelip Convert to Smart Object ( Akıllı Nesneye Dönüştür) seçeneğine tıklarsan çözünürlüğü korur.
Saygılar..

Ufaklıkla alakası yok teşekkür ederim ilgin için

(23.08.2014 16:41)CrossLeon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]851x315 bir alan oluşturuyosun ama o birimi ney ? sanimetre , cm , inc , milimetre , noktamı yoksa pikamı ?
[Resim: 4Ynr8q.png]

Bu şekil ayarlıyorum
Sorunu anladım ve güldüm inç yerine cm olarak kunlanın Süper
Acemiyim açıkcası Açık Ağızlı Gülümseme Teşekkürler bir deneyeyim
Düzelmedi.Ayrıca akıllı nesneye dönüştürmek için yerleştirince geri boyutuyla oynayamıyosun sanırım
Gördüğüm bir facebook sayfasında benim inç olan yerleri piksel yapmış öyle de denedim yine aynı şekil oldu küçük koyuyo nesneleri

Çözdüm tamamdır Açık Ağızlı Gülümseme nasıl olduğunu bende pek bilmiyorum ama o yeni sayfa açıp boyutlandırma yerinde hata yapıyormuşum sanırım İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim Gülümseme Süper
Nesneleri küçük koymasının sebebi 30.bin ı geçmemesi lazım ama sende çözünürlük 71 binlerde olduğu için küçük gösterir buda aklında bulunsun. Sorunu çözmene sevindim Süper
Referans URL