Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: PC'cilere GTA 5 müjdesi!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: fft2mm3657460.jpg]

Konsollar için yayınlanan GTA V'in PC sürümü ne zaman ortaya çıkacak? Yeni söylentilere göre bilgisayar kullanıcıları, çok fazla beklemeyecekler çünkü Rockstar, PC'den elde edeceği kazancı bir kenara atmak istemiyor.
GTA V'in PC sürümüne ait söylentiler Ağustos ayında Nvidia'nın yaptığı açıklamalarla hız kazanmıştı. En son söylentiler ise, GTA V'in PC sürümünün DirectX 11 desteği ve 2K dokular sunacağını iddia ediyor. Geçtiğimiz ayın sonunda ise Wcctech web sitesi, oyunun konsol sürümlerinde PC sürümüne açık referanslar bulunduğunu ortaya çıkarmıştı. Buna göre GTA V, daha önceki söylentilerin iddia ettiği gibi DirectX 11 desteğiyle gelecekti. 64-bit desteği sayesinde 4GB'ın üzerinde belleğe erişebilecek GTA V, en son dedikodulara göre grafiksel anlamda konsoldakinin çok ötesinde olacak.
Rockstar, oyunun PC sürümü hakkında yeni bir açıklama yapmasa da şirketin bir süre önce PC grafikleri üzerinde çalışacak bir grafik tasarımcısı aramaya koyulduğu biliniyor. Oyun sitesi PC Gamer'a göre ise Intel'in pazarlama şefi Chris R. Silva'nın söylediklerini kaynak gösteriyor ve GTA 5'in PC sürümünün çok yakın olduğunu iddia ediyor.
Saol moderatör bizde ne zaman yapacaklar diyoz saten RockStar gta çıkartmayı bırakırsa artık insanlar batar ps'lar kara geçer insanda pcde oynamak istiyo ps daha iyi ama pcdede o rahatlığı var çıkartsınlar bakalım çıkartmassalar saten insanlar isyana geçer küçükte olsa.
Ps'yi şahsen gereksiz görüyorum. Pc ile onun yaptıklarının hatta daha fazlasını yapabiliyorsun. Ve artı olarak oyunların ucuzluğundan bahsetmiyorum bile. Cdkey alırsın paşa paşa orjinal oyunun keyfini Ps de vericeğin fiyatın 4'de 1 ile sağlarsın.
(13.10.2013 14:50)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ps'yi şahsen gereksiz görüyorum. Pc ile onun yaptıklarının hatta daha fazlasını yapabiliyorsun. Ve artı olarak oyunların ucuzluğundan bahsetmiyorum bile. Cdkey alırsın paşa paşa orjinal oyunun keyfini Ps de vericeğin fiyatın 4'de 1 ile sağlarsın.
Aynen yanı gereksiz şimdi ps oyun oynamak için ama pcde herşeyi yapabiliyorsun oyuna kendi kodlarınla falan bilgin varsa crack yapıyosun psde doğrudan satın al yükle oyna bu kadar pcde işler çok farklı crack yap düzenle ayar yap kod yap derken iş 1 ay oluyor yani ben admine katılıyom ps gereksiz ama yani böyle yarış oyunlarında fitesli direksiyonlu olur o farklı o pcden daha iyi olur tabi ama kolla oynanan oyun pcdede oynanır hemde süper bir uzatmalı kafa bozuçu kodla ama ps doğrudan oyna yani bu kadar diyorum ve admine katılıyorum.Bide artık yani şu anketi tüm dünya görse ps mi pc mi ps gelirse tüm psleri kırarız pc gelirse pcleri saklarız yani Açık Ağızlı Gülümseme Süper

psleri saklamak kolay olur bide o da var ps lar kolları sökülecek falan uzun bir iş hemen kasaya bağlı tüm kabloları çıkart bitti ama işte ps uzun bir iş kollar sonra kasası sonra ekranı.
Bence en iyisi bilgisayar. Çünkü bilgisayarda hem grafikler daha iyi, hem de Türkçe yama ya da mod yapabiliyor, yükleyebiliyorsun. Açık Ağızlı Gülümseme
ewt
Referans URL