Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Uyarı Cezası
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Şu uyarı cezasını düşürün abi ya bir kurala uymadık diye %20 ceza mı olur bari %10 olsun... Kızgın - SinirliKızgın - SinirliKızgın - Sinirli
Bu forumdaysan bu kurallara uyucaksın.
buraya gereksiz konu acarak daha da uyarı almak istiyorsun bence boyle seylerle forumu isgal etmeyin.

* forumda ilk takildigim zamanlarda kufurden %50 uyari almistim normalde cezası ban insafli davranip %50 uyari verdiler sagolsun.Sende buraya gelmis aldigim cezaya sitem ediyorsun belli bir kuralları vsr buraninda ona uyacaksin yada uymayacaksin uyari alip bam yiyeceksin her sey senin elinde..

ne demisler " ya bu diyardan gidersin ya bu deveyi güdersin"
benım kurallara birşey dediğim yok sadece uyarı cezasını biraz düşürsünler dedim Göz kırpmaSüper
Bu konuyu açtın diye de ceza vermesinler Açık Ağızlı Gülümseme
Uyarı seviyleri kişiden kişiye değişmez yok aa bu tanıdık % 10 verelim bunu tanımıyorum % 20 verelim değil her kural ihlalilin belirli seviyeleri vardır. İsteğin üzerine düşmez seviye Adminlerin insafina bağlı bu konu yüzden de VJasonS veya Fantom uyarı verebilir sana haberin olsun.
Bence konu çok gereksiz. Şimdi şöyle ki, bu sitenin kuralları, uyarı puanları belli. Ne için uyarı aldığını bilmiyorum ama mutlaka haketmişsindir. Bu sitede sana haketmediğin bir şey verilmez.
Şimdi sende rahatlıkla neden uyarı aldığını görebilirsin. Profilinden uyarı yüzdene tıklayıp görebilirsin. Orda görüldüğü gibi sen müzik istek kurallarına uygun olmayan konu açtığın için Arno'dan uyarı almışsın. Ayrıca uyarı seviyeleri standarttır ve uyarının veriliş tarihinden 1 ay sonra silinirler. Konu kilit.
Referans URL