Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Zamunda Torrent Haftalık Haberler Sayı 1
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: TpbEIJI.png]

Merhaba Zamunda Torrent ailesi. Bugün sizlere Haftalık Haberler'in 1. Sayısını sunuyorum. O Bende de emeğimizi vererek yapıyoruz bu işi. insallah beğenirsiniz ve devamını getiririm siz beğendiğiniz takdirde devamı gelecektir

[Resim: q5FZceW.jpg]

Xbox One Japonya'da Pek Satmayacak Gibi Görünüyor

Japonya deyince aklıma ilk sony geliyor. Dave Cook'un bağımsız Japon oyun yapımcaları ile yaptığı görüşmede, Xbox One'ın Japonya'da hiç mi hiç şansı yok. Japonlar, Xbox'ın Japonya' da işlemediğini düşünüyorlar. Xbox One Japonya' da büyük bir üzüntü ile karşılaşacağı görüşündeler.

[Resim: KmQncsg.jpg]

Bioshock 2' ye Güncelleme Geldi

Bioshock 2'ye gelen güncelleme, Games For Windows Live servisinin kapanmasının hemen ardından geldi. Oyuna yeni Stean Achivementları eklendi. Ayrıca gamepad ile de oynayabilirsiniz.Mp modu ise daha dayanaklı bir hale getirildi. Lag sorunu çıkmaması için uğraşılıyor. Ve de oyunu Games For Windows Live'dan satın almış olan oyuncular aynı key ile Steam' de oyunlarını aktif edebilirler.

[Resim: FEAvynp.jpg]

Biri Ghosts'da Uzaylı Modu mu Dedi ?

Youtube'da yayınlanan bir videoda Call of Duty: Ghosts'a yeni bir modun ekleneceğini,adının ise Extinction olacağı ve Call of Duty'de klasik zombi modu yerine uzaylıların olacağı yönünde bir iddia ortaya attı. Bu iddiasının başlangıç noktası Squads modu videosunda ekran pauslandığında gözüken "Play Extinction Mode Online" yazısı. Bu yazı oyunda Extinction modunun olacağının kanıtı. Hemen Ardından sızdırılan Achievement listesinde kullanılan bazı resimler ve Achievement isimlerinden bunun bir uzaylı hayatta kalma modu olabileceği fikrini yürütüyor. Aşağıdaki videoda kanıtını izleyebilirsiniz. Gerçekten kulağa mantıklı geliyor. Bence uzaylı modu iyi olur. Sizce nasıl olur ?







Watch Dogs'da İsterseniz Kimseyi Öldürmeyebilirsiniz

Watch Dogs'da yapılan açıklamalara göre her görevi iki şekilde yapabileceksiniz: Ya katliam yaparak, ya da sessiz bir şekilde gizlilik kullanarak. Aiden'ın hacking yetenekleri sayesinde oyunun %95'inde kimseyi öldürmek zorunda kalmayacakmışız. Tabii Dominic Guay'ın bildirimi bu yönde. Bunu duymak güzel, fakat kesinleştirmek de lazım. Guay'ın bildirmlerinden anladığım kadarıyla ortada Dishonored gibi bir şey yok, çünkü Dishonored'i hiç kimseyi öldürmeden bitirebiliyorduk. Yine de Watch Dogs'un bizlere seçim şansı verecek olmasını gerçekten takdir ediyorum.

[Resim: TbgyUdj.jpg?1?3814]

Ubisoft: "Watch Dogs için yayınlanan sistem gereksinimleri resmi değil!"

Watch Dogs'un açıklanan sistem gereksinimleri Ubisoft'un resmi mağaza sayfasından alınmıştı. Buna rağmen Twitter üzerinden yapılan açıklamada sistem gereksinimlerinin resmi olmadığı anlaşıldı.Oyunun grafik teknik yönetmeni Sebastien Viard "Onlar resmi gereksinimler değil. Gerçek özellikler yakında çıkacak ve bundan daha düşük olacak" açıklamasını yaptı. Bu gerçekten PC oyuncuları için iyi bir haber! Watch Dogs'u oynamak için yüksek özelliklere sahip bir PC gerekmeyeceğini bilmek harika Gülümseme

Bu haftalık bu kadar. Bizi Takip Etmeye Devam Edin.. İyi günler. Caps
Güzel olmuş eline sağlık. Süper
tesekkurler
Referans URL