Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eurogamer: GTA 5 PC'ye 2014'te yayınlanacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: gta5-610x343.jpeg]

Eurogamer'ın kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Rockstar GTA 5'in PC versiyonunu gelecek yıl yayınlayacak. Sitenin oyun endüstrisindeki birden çok kaynağından edindiği bilgiye göre, şu an için yalnızca PS3 ve Xbox 360 için yayınlanmış olan oyun, PC'ye gelecek yılın ilk çeyreğinde gelecek.

Şayet bu iddialar doğruysa, oyunun yayınlanma planının GTA 4 ile benzerlikler gösterdiği söylenebilir. GTA 4, konsollara nisan ayında çıkmış, PC'ye ise aralık ayında yayınlanmıştı. GTA 5 her ne kadar hala PC için duyurulmamış olsa da, oyunun PC versiyonu sürpriz olmayacaktır.

Geçtiğimiz Ağustos ayında Nvidia'dan Chris Evenden, oyuncuların PC'lerini Call of Duty: Ghosts, Grand Theft Auto 5 ve Assassin's Creed 4'ün de aralarında bulunduğu oyunlar için hazırladığını söylemiş, ancak sonrasında Nvidia'dan yapılan açıklamada, GTA 5'in PC versiyonuna dair herhangi bir bilgiye sahip olmadıkları ve bunun mümkün de olamayacağı ifade edilmişti.

Konuyla ilgili Rockstar'dan gelen açıklamalarda ise, şu vakte kadar herhangi bir GTA 5 PC versiyonu dillendirmesi yapılmasa da, yetkililer bu versiyonu reddetmediler de. Öte yandan GTA 5'in PC versiyonu için change.org'da düzenlenen imza kampanyası da 600.000'e yaklaşmış durumda. Umarız yakın bir zamanda Rockstar'dan konuyla ilgili, fanları sevindirecek bir haber gelir.
Referans URL