Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Bass Booster
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Bass Booster kullanıcılara mobil cihazlarında bass yükseltme ve ses artırma konularında yardımcı olan bir bass artırma uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Bass Booster sayesinde Android chiazınızda müzik dinlerken veya video seyrederken ses kalitesini iyileştirebiliyor ve kulaklık veya hoparlörlerinizden tam verim alabiliyorsunuz. Yolculuk ederken veya gürültülü bir ortamda bulunurken etraftan gelen gürültüler kimi zaman Android cihazımızdan gelen sesleri bastırabiliyor



[Resim: CiarJZls1HlUswafL2oavLJbTW8fT7F7svtPta-V...FIBJU=h900]



Bu nedenle müzik dinleme keyfimizin yok olmaması için Android cihazımızın sesini artırmamız gerekiyor. Ayrıca bass tonları kuvvetlendirerek ses kalitesini de artırmak isteyebiliyoruz. İşte Bass Booster bütün bu işleri birkaç dokunuşla halletmemizi sağlamakta.

Bass Booster oldukça kolay anlaşılır ve her kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Uygulamayı çalıştırdıktan sonra ses veya bass seviyesini artırmak için tek yapmanız gereken ilgili kaydırma çubuklarını sağa doğru kaydırmak. Android cihazınızın ses kalitesi ve seviyesi ile ilgili olarak yaptığınız değişiklerin etkili olması için uygulamanın açık kalması gerekmektedir.
VJasonS
(19.08.2014 10:05)Kralinng Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Edit By VjasonS
Reklam yapmazsan iyi olur.
Reklam yapmıyorum indirme linkini veriyorum uploed yapmak gerekirse bilmiyordum artık uploed yapıp sunarım.
(19.08.2014 11:32)Kralinng Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Reklam yapmıyorum indirme linkini veriyorum uploed yapmak gerekirse bilmiyordum artık uploed yapıp sunarım.
Eh, artık çok geç Açık Ağızlı Gülümseme
Samet İş Basında Açık Ağızlı Gülümseme Neyse Konu Dağalmasın Programda İyimiş Süper
Konu Açabilirsin Süper
Referans URL