Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: iFunBox Nedir ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
iFunBox Nedir ?
iFunBox programı iOS cihazları( iPad, iPhone, iPad ) için dosya yöneticisi olarak kullanabileceğiniz bir programdır. iFunBox ile cihazınızın içindeki dosyaları değiştirebilirsiniz. Sitemizde paylaşılan hile dosyalarını uygulamaların ve oyunların içerisine kolayca yüklemenizi sağlar
.

iFunBox Kurulumu:
iFunBox bir iOS Uygulaması değildir. Bilgisayarınıza yükleyeceğiniz bir programdır, bu yüzden önce iFunBox programını indirmeniz gerekiyor. iFunBox programını indirmek ve kullanmak ücretsizdir, buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

iFunBox Kullanım Amacı:
iFunBox ile iPhone’unuzun içindeki dosyaları görebilirsiniz. Klasörleri, dosyaları silip, yerine yenilerini ekleyebilirsiniz.
IPA dosyalarını yükleyebilirsiniz.
iFunBox, Windows ve Mac işletim sistemlerinde çalışıyor ben size Windows iFunBox ile ilgili birkaç görsel sunacağım.
iFunBox Kullanımı
1. iFunBox programını yükledikten sonra çalıştırın.

[Resim: Y2o0SGS.jpg]

2. iPhone / iPad / iPod touch cihazınızı bilgisayara şarj kablosu ile USB kullanarak bağlayın. Bağladığınızda aşağıdaki resimde görüldüğü gibi üst menüde bağladığınız cihazı görmeniz gerekiyor. Eğer göremiyorsanız telefonunuzun ekranına gelen bu bilgisayara güven yada güvenme seçeneklerinden güvenme’yi seçip bağlantıya engel olmuş olabilirsiniz.

[Resim: dYQmSrR.jpg]

3. Şimdi yükleme kısmına geçiyorum menüden iFunBox Classic butonuna bastığınız zaman Connected Devices butonunu göreceksiniz. Buna tıkladığınız zaman karşınıza telefonunuzun ismi gelecek. Telefonunuz seçiyorsunuz ve aşağıdaki gibi bir menü geliyor karşınıza.

[Resim: RL5aVpe.jpg]

4. Bu menüyü gördükten sonra User Applications butonuna tıklayarak uygulama dosyalarınızı görebilirsiniz. Kamera butonu ile resimlerinizi görebilirsiniz.

[Resim: dwGttil.jpg]

5. Uygulama Dosyalarına erişmek için üzerine çift tıklayabilir ya da soldaki menüden uygulamayı seçebilirsiniz.

[Resim: 0snalnQ.jpg]

iPhone iFunBox uygulama yükleme ya da iFunBox Kullanımı ile ilgili yada farklı bir sorunuz varsa lütfen yorum bırakınız.
Referans URL