Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eset Smart Security Ne İşe Yarar ??
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
ESET Smart Security 7'nin çok katmanlı koruma sistemi internet işlemlerinde koruma sağlarken, güçlü güvenlik duvarıyla kişisel verilere izinsiz erişimleri engelliyor. Programın gelişmiş ebeveyn kontrolü, tüm aile bireylerini zararlı web sitelerinden uzak tutuyor. ESET Smart Security gelişmiş yapısına rağmen sistem kaynaklarını yormadan çalışıyor.

ESET Smart Security gelişmiş teknolojiler kullanarak, virüslere, trojanlara, solucanlara, casus yazılımlara, reklamlara, kimlik saldırılarına, rootkitlere ve diğer internet tehditlerine karşı kapsamlı bir koruma sunarak internette rahatlıkla gezmenizi, oyunları ve çoklu ortam uygulamalarını çalıştırırken, arkadaşlarınıza e-posta gönderirken ve diğer işlemleri yaparken rahat bir şekilde çalışmanızı sağlar.

[Resim: images?q=tbn:ANd9GcQQi0H6cHaLInNC7cEDI_f...jFmqixEJEA]

ESET Smart Security Özellikleri:

ESET Live Grid (Bulut-tabanlı İtibar)
İnternet tehditlerine ve sosyal medya istismarcılarına karşı gerçek zamanlı koruma sağlar.

Ebeveyn Kontrolü
Önceden tanımlı kategorilerdeki web sitelerini engelleyerek ailenizi zararlı içeriğe karşı korur.

Gelişmiş Aygıt Kontrolü
Çıkarılabilir bellek, CD/DVD gibi tüm aygıtları takılır takılmaz tarar. Aygıtları üretici, boyut ve nitelik gibi özelliklerine göre engelleyebilir.

Gelişmiş HIPS Özelliği
Bu özellik gerçek uzmanlar için. Artık sisteminizin davranışlarını özelleştirebilirsiniz: Kayıt defteri, aktif işlemler ve uygulamalar için kurallar belirleyebilir ve güvenliğinize ince ayar yapabilirsiniz.

Oyun Modu
Oyun oynarken ya da tam ekran uygulamalar çalıştırdığınız sırada açılır pencereler, güncellemeler ve diğer kaynak tüketen uyarıları erteleyerek sistem kaynaklarından tasarruf edin.

Optimize Edilmiş Başlangıç Taraması
Artık virüs imzalarının güncellenmesini beklemeye son - ESET Smart Security 5 açılır açılmaz çalışmaya başlamanızı sağlıyor, üstelik güvenliği tehlikeye atmadan.

Akıllı Tespit
Gelişmiş sezgisel tespit teknolojisi henüz hiç görülmemiş zararlıları bile algılayarak sizi bilinmeyenden korur ve bilgisayarınıza zarar vermeden etkisizleştirir.

Yetenekli Güvenlik Duvarı
Yeni ve geliştirilmiş güvenlik duvarı modülü izinsiz kullanıcıların bilgisayarınıza erişimini engelleyerek kişisel verilerinizi korur.

Geliştirilmiş Antispam
ESET Smart Security ile birlikte gelen antispam modulü en baştan optimize edilerek çok daha yüksek seviyelerde filitreleme yapması sağlandı.
Referans URL