Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Oyun sürümleri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Oyun sürümleri hakkında ayrıntılı bilgi almak istiyorum.
sürüm derken reloaded blackbox razor falanmı
Evet aynen onlardan bahsediyorum
Reloaded
Reloaded

Reloaded (RELOADED veya RLD olarak yazılır) Haziran 2004'te DEViANCE'ın eski üyeleri tarafından kurulan bir warez grubudur. Grup, Spore'u 4 gün, The Sims 3 beta sürümünü de piyasaya çıkış tarihinden 15 gün önce kırıp piyasaya sürmüştür. Grup, 29 Şubat 2008'de Assassin's Creed'in kırılmış bir sürümünü, oyunun çıkış tarihi olan 28 Mart'tan bir ay önce piyasaya sürmüştür. Fakat daha sonraları bu sürüm hem son perakende sürümü olmadığı dolayısıyla hem de bazı çökme sorunları dolayısıyla nuke'lenmiştir. Grup yaklaşık bir ay sonra oyunun perakende sürümünü piyasaya sürmüştür.
Tarihi [değiştir]

26 Mayıs 2006'da Reloaded, StarForce korumalı Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory'i piyasaya sürdü. Kırılmış olan bu sürüm, oyunun çıkış tarihinden tam 424 gün sonra piyasaya çıktı.
27 Şubat 2010'da Reloaded, Battlefield: Bad Company 2'nin kırılmış sürümünü çıkış tarihinden üç gün önce piyasaya sürdü, fakat oyuncular oyunun kontrolleriyle ilgili sorunlar rapor ettiler.
Reloaded tarafından oluşturulan keygenler, XRLD ile biten anahtarlar oluştururlar. Burada X yerine bir harf ya da rakam gelir.
Macrovision, Rovi Corporation olunca ve SafeDisc ve Safecast DRM korumalarının geliştirmesine son verince Reloaded, kendi içlerinde kullandıkları bir aracı halka açtı. Araç sayesinde CD/DVD kontrolleri, deneme süreleri, çevrimiçi etkinleştirme, çalıştırma sayısı ve arka planda gerçekleşen CD/DVD kontrolleri aşılabiliyordu.
23 Haziran 2010'da Reloaded bu defa Singularity'yi resmi çıkış tarihinden 6 gün önce piyasaya sürdü.
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 için yayınlanan bir güncelleme oyunun yasal olarak indirilen bir sürümünü bozunca Ubisoft, Reloaded'ın kırılmış EXE dosyasını kullandı.
24 Ekim 2011'de Reloaded, Battlefield 3'ü çıkış tarihinden dört gün önce piyasaya sürdü.
Grup yine 8 Kasım 2011'de Modern Warfare 3'ün kırılmış sürümünü oyunun resmi çıkış günüyle aynı günde piyasaya sürdü.


Skidrow

SKiDROW, Ubisoft'un DRM korumasını kırmasıyla bilinen bir crack grubudur.[1] Paranoimia'nın küllerinden doğan grup, işe Amiga oyunlarını kırarak başlamış ve 1990'dan bu yana aktif bir biçimde içerik yayınlamaya devam etmiştir. Grubun dağılmasına neden olan iç çatışmalar başlamadan önce grup iki yıl boyunca Amiga için içerik yayınlamıştır. Daha sonra grubun Blackhawk gibi üyeleri Paradox'u tekrar hayata geçirmek için gruptan ayrılmıştır. 2004 ila 2007 arasında piyasadan çekilmiş gibi görünen grup, 2 Haziran 2007'de Scene'e geri dönerek bu tarihten sonra birçok içerik yayınlamıştır. Bunlar arasında trainerlar, oyunlar ve crack'ler vardır.
Grup her ne kadar çok sayıda oyunu kırıp yayınlamış olsa da oyun piyasasında tam anlamıyla üne kavuşmaları, Ubisoft'un DRM korumasını kırmalarıyla olmuştur. Silent Hunter 5: Battle of the Atlantic ve Assassin's Creed II bu korumayı kullanan oyunlar arasındaydı ve her iki oyun da diğer birçok oyun gibi SKiDROW tarafından kırıldı. Ubisoft'un ikinci DRM koruması da grup tarafından kırılmıştır. From Dust ve Shaun White Skateboarding bu korumayı kullanan oyunlardı. Grubun en son kırdığı oyunlar arasında resmi çıkış tarihinden 9 gün önce kırıp piyasaya sürdükleri Assassin's Creed: Revelations yer almaktadır.

Biraz daha araştıracağım
Eline sağlık.Güzel bir paylaşım.
http://torrentv.net/konu-Crack-Yapimcila...yalim.html Konuda crack yapımcıları ayrıntılı şekilde anlatılmıştır. Bence konu kilitlenebilir.
Referans URL