Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Beyond Two Souls - [PS3] - [iMARS] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: s5flEgD.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Beyond Two Souls - [PS3] - [iMARS] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 21.46 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Beyond: Two Souls, Jodie Holmes’un (Ellen Page) yaşamının 15 yılını konu alıyor. 8 Yaşından 23 yaşında kadar hayatının kırılma noktalarını tecrübe ettiğimiz yapım, yaşam ve yaşamın sonrasıyla ilgili pek çok soru soruyor, yanıtlarını ise keskin kenarlarıyla sunarak, oyuncuya/ izleyiciye yorumlamasını bırakıyor.Jodie, bir bakıma bizim gibi, bir bakıma bizden epey farklı bir karakter. Onu bu kadar farklı yapan ise, doğduğu günden beri ona bağlı olan, Aiden isimli görünmez bir varlık. Aiden, Jodie’yi hem özel yapan hem de "öteki" kılan bir karakter.

Beyond’u bu bağlamda Heavy Rain’den ayıran iki büyük fark var. Bunlardan biri, Fahrenheit tadında, oldukça ruhani ve paranormal temalara değiniyor olması. Heavy Rain, Nolan’ın Memento’su tadında bir kurgu sunarken, Beyond bu denkleme Shining ayarında paranormal öğeler sokuyor ve emin olun, bunu muhteşem bir şekilde gerçekleştiriyor. Yani belirli bir zaman skalasında ilerlemiyorsunuz, her sahne farklı bir zaman periyodunda geçiyor. Bir sahnede oyunun sonuna iki kala bir olay gerçekleşirken, başka bir sahnede tekrar Jodie’nin çocukluğuna dönüyoruz. Tabii böyle durumlar, gerçekten hikayenin anlatmak istediği noktalara çok ciddi vurgular yapıyor. Özellikle karakterlerin yapısında gördüğümüz zamansal değişimler gerçek anlamda takdire şayan.

Hani eskiden noktaları birleştirerek çizim yaptığımız boyama kitapları olurdu, işte Beyond’un hikayesi aynen öyle birleşiyor her açılan sahnede. Tabii bu noktada sorduğunuz sorular da önemli. Şunu hiçbir zaman unutmayın, bu Jodie’nin hikayesi, Aiden yüzünden, başka şansı olsaydı dahil olmak istemeyeceği olayların ortasında kendisini bulan Jodie’nin 15 yıllık yaşamında başına gelenler karşısında geçirdiği değişimler ise bu hikayenin genel potası.Beyond: Two Souls, yani Quantic Dream’in eseri, oyun dünyasında, başka bir kırılma noktası olarak, haklı yerini alıyor. Sorduğu sorularla, oyuncunun bulmasına yardım ettiği cevaplarla ve oyuncuyu aynı zamanda izleyici olarak değerlendirip, yaşattığı disiplinler arası tecrübeyle, hem Fahrenheit'tan hem de Heavy Rain'den farklı bir yapım.

Bir sonraki yeni jenerasyon Quantic Dream oyununa kadar, ben Beyond’u daha yıllarca konuşurum büyük ihtimalle.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: D9oAEqd.jpg]
[Resim: ddP8wOy.jpg]
[Resim: AYWW1TJ.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyunu oynamak için PS3'de CFW 4.46 güncellemesi olması gerekmektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
merhabalar ben bunu harici hdd de oynayabilirmiyim acaba?Birde fat32 formatında en fazla bildiğim kadarıyla 4gb ye izin veriyor nasıl atacağım içine?şimdiden teşekkürler.

ayrıca link kırılmış sanırım engellendi diyor.
Eline sağlık türkçemidir ?
Referans URL