Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fruit Ninja: Puss in Boots [iOS]-Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/dS0ETX8.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Fruit Ninja: Puss in Boots [iOS]-Son Hız İndir [/dosyaadı]

[boyut]33,63 MB[/boyut]

[Resim: CjFMkbe.png]

Hoş meyve acımasız kabadayı, Çizmeli Kedi, Sensei gurur yapacak bir zorlukla karşı karşıya. Sihirli Fasulye için yaptığı arama geliştirici Halfbrick efsanevi hit oyun Fruit Ninja onu getiriyor. O yeni ve heyecan verici zorluklar çok çeşitli karşılaşır tanıdık ve meyve dilimleme aksiyon dolu bir yolculuğa hazırlanın!
Fruit Ninja: Çizmeli Kedi tüm yeni Bandito'nın modu özellikleri! Hiç büyük Fruit Ninja savaşçı olmak giderek heyecan verici zorluklar bir dizi dilim! Her aşama-daha önce görülmemiş meyve çılgınlık maceranın içine bindirmeler: Giant kale, hassas ve zamanlama zorluklar Massive meyve, yeni engeller ve ilk kez all-out meyve saldırılar EVER: in en çok istenen ek karşı aşağı atmak Fruit Ninja geçmişi - domates!
Puanlama dilimlenmiş meyve sayısı, ninja refleksleri ve dilimleme verimliliğine dayalı olduğu için gerçek Banditos ileriye en iyi bıçak koymak gerekir. Gerçek bir savaşçı üretmek kitlesel yüksek puanlar elde etmek ve çevrimiçi arkadaş ve iyi oyunculara karşı karşılaştırmak için Küresel Liderler için ellerinden geleni yükleyebilirsiniz!
Desperado moduna bıçak getir - dünyanın en büyük dojosuna 70 milyon oyuncu tanıttı Classic Fruit Ninja oyunu geliştirilmiş ve yeniden hakim sürümü! Ama bu sefer, DreamWorks Animation uzun metraj filmi Boots 'zor Sihirli Fasulye hatta daha fazla meyve, eşsiz dalgalar ve Puss karşı karşıya gelecek!
Son olarak, film ve Fruit Ninja hem elemanları ile yeni arka planlar ve kanatları dahil eşsiz özelleştirilebilir içerik bir dizi featuring, Boots 'kendi özel ninja Stash içinde Puss meyve-lekeli ihtişamıyla güneşlenmek.
Sulu, amigolar kal!

[Resim: Ci99Fp1.png]
[Resim: uLfIG9g.png]
[Resim: iC5N5FQ.png]

[sistem] iOS 4.3 veya daha iyisi gerektirir.[/sistem]

[dosyalink]https://cloud.mail.ru/public/61f1202acf2e/ZT%20Fruit%20Ninja%20Puss%20in%20Boots.rar[/dosyalink]

RAR Şifresi :zamundatorrent.net


İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL