Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Takımlar Oyuncu Bulmak İçin FM'yi Kullanacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: SoBLj1Q.jpg]

Menajerlik simulasyonu denilince akla ilk gelen oyun olan Football Manager uzunca bir süredir ve işin aslında halen piyasanın lideri konumunda. Hatta Football Manager son zamanlarda futbol camiası tarafından da ciddiye alınmaya başlandı. Öyle ki İngiltere Premier Ligi'nin güçlü ekiplerinden biri olan Everton, oyuncu bulmak için Football Manager'ın güçlü oyuncu veri tabanını kullanacağını duyurmuştu. İşin aslında bu olay biraz şaşırtıcı olmuştu ve pek çok kişi bunun bir viral reklam çalışması olacağını düşünmüştü.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan bir gelişme bunun bir viral reklam olmadığını adeta kanıtlar nitelikteydi. Ünlü istatistik şirketi Prozne Sports, Football Manager serisinin yapımcısı Sports Interactive ile bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile birlikte Prozne Sports, Football Manager'in 80 binin üstünde ki oyuncu veri tabanına direkt olarak ulaşabilecek. Böylelikle diğer takımlarda Football Manager'ın devasa veritabanından faydalanabilecekler.

[Resim: tM4qSbT.jpg]

Football Manager'ın veri tabanının bu kadar güçlü olmasının nedeni firmanın gönüllü olarak araştırmacılar ile çalışması. Olay şu şekilde işliyor. Her ülkenin araştırmacı grupları ( her ülkede bir kişiye ekip liderliği veriliyor ve ekip lideri diğer araştırmacıları seçiyor filan ) var. Araştırma ekibinde olan kişi sayısına göre ülkedeki takımlar inceleniyor ve oyuncuların özellikleri belli oluyor. Üstelik Sports Interactive firması bu araştırmcılara herhangi bir maaş vermiyor. Oyunun emeği geçenler kısımında bu kişilerin adını geçiriyor ve her sene düzenli olarak Football Manager oyununu araştırmacılara ücretsiz olarak gönderiyor. Şu noktada Sports Interactive'e biraz kızmıyor değilim. Sonuçta araştırmacıların büyük emekler ile oluşturdukları bu veritabanını satmaları biraz çakallık doğrusu.


''ALINTIDIR''
Referans URL