Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fifa 2015'te Türkiye Liginden İlk Görseller
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: IXjKPhM.jpg]

Futbol oyunu denilince PES ile birlikte akla gelen ilk oyun Fifa'dır hiç şüphesiz. Hal böyle olunca her iki oyun arasında kıyasıya bir mücadele oluyor. Ancak bu mücadele 2 senedir Fifa'nın lehine sonuçlanıyor. Üstelik Fifa serisi her sene bu farkı daha fazla açıyor diyebiliriz. PES serisinin iki senedir Fifa'nın geriside olması ve özellikle 2014 yılında PES'in adeta bir fiyasko olmasından sonra PES serisini tercih eden başta ben olmak üzere pek çok kişi PES 2015'ü beklemeye başladı. İşin açıkcası Konami firması da durumun ciddiyetinin farkında ve PES 2015 için İngiltere'li bir firmadan yardım alıyor. Eğer ki PES 2015 yılında da başarısız olursa muhtemelen Fifa'yı bir daha yakalaması zor gibi görünüyor. Kaldı ki Konami firması da bunun farkında ve PES 2015'e büyük ağırlık veriyor.

[Resim: 9am9353.png]

Genel olarak Fifa ve Pes arasındaki mücadelede pek çok ülke Fifa'yı tercih etsede ülkemizde genel olarak PES daha çok tercih ediliyordu. Üstelik PES'in en çok oynandığı ülkelerden biri de hiç şüphesiz ki Türkiye'dir. EA Sports firması bunun farkında olacak ki PES'in Türkiye'de ki gücünü zayıflatmak için Türkiye ligini oyuna ekledi. Hiç şüphesiz ki Fifa 2015'te Türkiye Liginin resmi olarak olacak olması Türkiye'de ki Fifa 2015'in satış oranlarını çok ciddi etkileyecektir. Üstelik Fifa 2015'in tamamen Türkçe dil desteği ile çıkacağı ile ilgili ciddi söylentiler bulunuyor. Bunların üzerinde oyun bir de yüzde yüz Türkçe dil desteği ile piyasaya çıkarsa işte o zaman PES'in işinin gerçekten zor olduğunu söyleyebiliriz.

[Resim: reIc2OB.png]
Ve PES ölür. Dil Çıkarma Fifa çok akıllıca hareket ediyor, pes in pek şansı olucağını sanmıyorum.
Aynen Fifa artık en iyisi ve pes yanında bile duramaz artık.
Serkan Abiye Katılıyorum Beşiktaş Formamızda Güzel Duruyor Açık Ağızlı Gülümseme
İlk oynanış videosunda harika şeyler vardı FIFA15'in.Yok adamın solak-sağlaklığına göre bacağına daha ağırlık vermesini sağlayacağız falan,şimdide Türkiye Ligi var.PES'te tabiki 15 çıkaracak ama pek tutulmaz bence KONAMI yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başlasın her yıl düzenli PES sıktı artık.EA sadece FİFA üzerine mi gidiyor biraz örnek al KONAMI Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL