Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: LG'den Yeni ve Ucuz Telefon L60
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 8RjEcu1.jpg]

LG G2 modeliyle piyasada güvenilirlik konusundaki tüm sıkıntılarını sonlandırmıştı. Gerek devamlı yazılım desteği gerek uygun fiyatıyla birçok insanın aklında yer etmeyi başardı.

Bu ününden yararlanarak bu yıl içinde birçok telefon çıkaran Lg'nin son modeli L60 olacak. L60'ın özelliklerine baktığımız zaman fiyat olarak düşük olacağını söylemek yanlış olmaz. LG'nin Rusya internet sayfasında görülebilen L60 modeli KitKat ile beraber gelecek.

[Resim: HW2KxDO.jpg]

LG L60'ın, LG'nin bu ''ayardaki'' telefonlarından en büyük farkı en güncel yazılımı içinde barındıracak olması. Zaten yazılım konusunda son yıllarda kullanıcılarını yarıda bırakmamış olan LG bu telefonda da uygun fiyata Android deneyimi yaşamak isteyenler için son sürüm barındıracak bir cihaz çıkaracak.

Özelliklerinden bahsetmek gerekirse, 4.3 inçlik bir ekranı var. Bu ufak ekrana 800 x 480 piksel çözünürlük sığdırmışlar. Ancak bu çözünürlüğün çok düşük olduğunu söyleyebiliriz. 1.3 GHz çift çekirdekli Cortex A-7 işlemci bulunan telefonda Adreno 302 Gpu 'lu Snapdragon 200 bulunuyor. 1540 mAH bir pili olan L60, 512 mb ram ve 5 mp arka kamerasıyla aslında fiyatının ne seviyelerde olabileceğini az çok gösteriyor.

[Resim: zpue5id.jpg]

Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan L60, Türkiye piyasasına baktığımızda aslında biraz daha anne-baba telefonu gibi duruyor. Eğer LG G2'de izlediği fiyat politikasını bu tarz telefonlarında da sürdürürse birçok kullanıcının bu markayı seçmesine neden olur.
Referans URL