Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden Şarj İstasyonları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
WebTekno.com'dan Alıntıdır.

Genelikle yurt dışında gördüğümüz bu tür yenilikçi yaklaşımların bir benzeri artık Türkiye'de de uygulanmaya başladı. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi çevreye 60 watt'lık güneş enerjili şarj istasyonları kurdu. Eskişehir'de yaşayan kişiler telefon ve tabletlerini Espark AVM önüne yerleştirilecek istasyonlarda şarj edebilecekler. İstasyonlar daha sonra başka merkezlere de yerleştirilecek ve sayısı çoğaltılacak. Tepebaşı Belediyesi daha önce de ihtiyacı olan enerjinin %20'sini güneşten karşılayabileceği bir güneş paneli sistemi ile çatısını güneş panelleri ile donatmıştı. Yeniliklere açık olan Tepebaşı Belediyesi'ni gerçekten tebrik ediyoruz.

Fakat böyle bir yenilikçi projenin ulusal basında yer bulmaması ve bizim bu haberi yabancı bir site olan 9gag sitesinden öğrenmiş olmamız çok daha üzücü. Bu tarz yenilikçi bir uygulamanın duyurulması ve diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini düşünüyoruz. Beledeyicilik anlayışının da artık her yere çiçek ekmek ve seçim dönemi en çok bayrağı asanın, seçim otobüslerinde en fazla gürültüyü çıkaran adayın seçimi kazanacağını düşünen bir yapıdan çıkıp değişen teknolojiye de artık ayak uydurduğunu görmek istiyoruz.

Umarız kısa bir süre sonra tüm belediyelerimizin, otobüslerde ve meydanlarda ücretsiz internet erişimi verdiği haberlerini de yapmaya başladığımız zamanlar gelir.

[Resim: jzW6qG.png]

[Resim: JdlDWq.png]

[Resim: 8mdzXr.jpg]

[Resim: LdnDGJ.jpg]
Alıntı olduğunu belirtirsen iyi olur Gülümseme
(10.08.2014 22:24)Razor58 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Alıntı olduğunu belirtirsen iyi olur Gülümseme

Tamamdır
sağolun bende eskişehirliyim Gülümseme
Referans URL