Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Navdy Adlı Navigasyon Cihazı Dikkat Çekiyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 4aYC9W8.jpg]

Araba kullanırken pek çok zaman navigasyon cihazları veya navigasyon uygulamaları kullanmak zorunda kalıyoruz. Özellikle Google'ın geliştirdiği ve henüz yapım aşamasında olan Google Glass'ın navigasyon konusunda ki başarısı dikkat çekiyor. Ancak henüz yapım aşamasında olan Google Glass'ın şuan için sadece geliştirici versiyonu bulunuyor ve bu geliştirici versiyonunun fiyatı da biraz tuzlu. Hal böyle olunca sıradan kullanıcılar Google Glass'ı satın almıyor.

Ancak tabi ki Google Glass'ın tek kullanım amacı navigasyon değil. Konu ile ilgili olarak yeni bir navigasyon cihazı geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Navdy adlı bu cihaz henüz prototip halinde ancak işlevleri ile göz doldurmayı başarıyor. Navdy adlı bu cihaz Bluetooth yolu ile akıllı telefonunuza bağlanıyor ve daha sonrasında aklıllı telefonunuzdan gitmek istediğiniz rotayı ayarlıyorsunuz. Navdy adlı bu cihazın şefaf olması ve direkt olarak camınızın yanına koyulması nedeni ile yoldan gözünüzü ayırmadan navigasyon cihazını da takip edebiliyorsunuz. Bu cihaz biraz da pilotların kullandıkları navigasyon cihazlarına biraz benziyor.



Üstelik Navdy adlı bu navigasyon cihazının tek özelliği size yol göstermekte değil. Cihaz sayesinde sesli olarak veya el hareketleri sayesinde müzik açabiliyorsunuz ya da size gelen aramaları da aynı şekilde sesli bir şekilde veya yapacağınız el hareketi sayesinde açabiliyorsunuz. Navdy henüz prototip aşamasında ve geliştirilmeye devam ediyor. Yapımcı firma Navdy adlı cihazı 500 dolar gibi bir ücrete satmayı düşünüyor.
Referans URL