Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Instagram Üzerinden Arkadaş Bulma Uygulaması: Glimpse
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: ZLOcEVc.jpg]

Instagram’da dolaşırken fotoğraflarını beğendiğiniz ancak birbirinizi tanımadığınız için sadece fotoğrafı beğenip ya da yorum bırakmak dışında o kişiyle iletişime geçtiniz mi? İşte Glimpse, Instagram’daki kullanıcılara artık bu olanağı hatta daha fazlasını sunuyor. Bu uygulama sayesinde yeni arkadaşlıklar kurabilir hatta bu uygulama sayesinde yeni bir sevgiliniz bile olabilir.

Bir iOS uygulaması olan Glimpse, Instagram fotoğrafları üzerine kurulu bir sosyal ağ uygulaması olarak dikkat çekiyor. Hatta şu ana kadar girilmemiş bir alana giriyor ve dünyanın çeşitli yerlerindeki Instagram kullanıcılarını fotoğraflar aracılığıyla birleştirip birbirleriyle sohbet etmesini sağlıyor.

[Resim: KLGZ2P3.jpg]

Şöyle açıklamak gerekirse; Glimpse’yi indirip Instagram hesabınızı bağladıktan sonra uygulama sizin fotoğraflarınızı tarıyor ve local/global olarak sizin zevklerinize uygun olduğunu düşündüğü yani benzer fotoğraf paylaşımları olan kullanıcıları karşınıza getiriyor.

Profilleri yukarı aşağı kaydırarak sohbet etmek istediğiniz kullanıcıyı seçebiliyor, profillerine tıklayarak ise Instagram fotoğraflarını görerek daha yakından tanıyabiliyorsunuz.

Bir kullanıcıyı beğendiğinizde ise herhangi bir fotoğrafını seçip o fotoğraf üzerinden konuşmaya başlayabiliyorsunuz.

Instagram’ı tam bir sosyalleşme ve mesajlaşma uygulamasına dönüştüren ve fotoğrafları sohbetin odağı yapan farklı bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

''ALINTIDIR''
Fakire uygulamada yok Gülümseme Ya açıkcası tanışma konusunda bir sıkıntı çekmiyorum ama bu işimizi daha da kolaylaştırı, teşekkürler.
Önemli Değil Gülümseme
Referans URL