Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dizi Boyutları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Daha önce de yazmıştım arkadaş büyük olanları değiştirmeye çalışıcam demişti 2-3 hafta önce ama ilgilenen olmadı. Arrow, The walking dead, Game of Thrones gibi dizilerin bazı sezonların boyutları aşırı büyük. İnternetimden dolayı ve yeterli yerim yok o yüzden indiremiyorum. Onları değiştirme imkanınız var mı? Mesela The walking dead diğer sezonlar 4-5 gb ama 2.sezon 18 gb indiremedim.Arrow falan da öyle. Bu konuyla ilgilenebilir misiniz? Teşekkürler.
2. Sezon 18 GB ise büyük ihtimal bölümler 720 felandır. Bunun üzerindede oynayamazlar. Hazır Torrenti alıp paylaşıyorlar. Eğer torrentleri dağıtan siteler 480p yada 360p olarak yayınlarsa sezonların torrentleri o zaman istediğin olur ama site yetkililerinin elinde olan birşey değil. Sizin için en iyi seed'e sahip olan torrentleri paylaşıyorlar. Örnek:

TWD 2.Sezon 360p - 4 GB Sezon tamamı 3 - 4 - 5 Seed olursa indirme hızın yarının yarısına düşer.
TWD 2.Sezon 720p- 18GB Sezon tamamı 300 - 500 - 1000 seed olursa son hız indirirsin. Anlatabilmişimdir umarım...
(10.08.2014 13:05)Urannus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Daha önce de yazmıştım arkadaş büyük olanları değiştirmeye çalışıcam demişti 2-3 hafta önce ama ilgilenen olmadı. Arrow, The walking dead, Game of Thrones gibi dizilerin bazı sezonların boyutları aşırı büyük. İnternetimden dolayı ve yeterli yerim yok o yüzden indiremiyorum. Onları değiştirme imkanınız var mı? Mesela The walking dead diğer sezonlar 4-5 gb ama 2.sezon 18 gb indiremedim.Arrow falan da öyle. Bu konuyla ilgilenebilir misiniz? Teşekkürler.

Bu tür boyutu fazla olan konuları bildir seçeneğiyle bildirirsen daha hızlı şekilde cevap verebiliriz. Bir bakarız hız anlamında performans sıkıntısı yaşamayacağın varsa onu da ekleriz.
Referans URL