Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: East India Company Gold İnceleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Evet arkadaşlar yakın zamanda sitede bedavasını yayınladığım oyun olan East India Company yi sizlere tanıtmak istiyorum.
[Resim: 470x150EIC.jpg]
Oyun benden iyi notunu almış 10 üzerinden değerlendirmek gerekirse 7 verebilirim
Şimdi oyuna gelelim oyun gördüğüm en güzel gemi oyunu puanlar nerden gitti derseniz oyunda türk yok ve fransız garnizonunda önüne gelen sizle savaşmak istiyor.
Oyun 3 ana iş üzerine kurulmuş ister garnizonda bir yüzbaşı ister kendi minik filosunu kurmuş bir ticaret adamı isterseniz denizlere korku salan bir korsan olabilirsiniz.
Sanırsam en kolayı ticaret adamı ben bu yol üzerinden yürüdüm.
Oyunda gemi yapabilir başına eski bir yüzbaşı veya kendini göstermeye çalışan bir genç kaptanı alabilirsiniz daha sonra gemilerinize mal yükleyip o mal bakımından fakir ülkeye götürüp 10 tonuna 20 verdiğiniz eşyayı 10 tonuna 60 alabilir zengin olabilirsiniz.
Yada korsan olur gemileri patlatır korsan köylerinde 10 tonuna 20 verilen eşyayı 10 tonuna 40 olarak kaçak olarak satabilirsiniz.(Bazı garnizon gemilerinden hazine çıkıyor)(Tüyo: korsan olmak istiyorsanız başlangıçta verilen minik gemiyi satın ve yerine 2 savaş gemisi alın)
Garnizona katılmak isterseniz ülkenizin savaş durumunu takip edin (bunu sadece siz öğrenebilirsiniz garnizonları izleyin kimle savaşıyorsan onunla savaşın daha sonra size teklif gelecektir zaten.(Korsanlardaki tüyo bundada geçerli)

Oyunun en güzel tarafı gemi savaşları ticaret yaparken sıkıldıysanız gidin savaş durumundaki ülkenin filosunu patlatın onun malını satın(ticarete devam etmek isterseniz garnizondan gelen yüzbaşı isteğini reddedin)
Bir kaç savaş resmi
[Resim: east_india_company_2.jpg]

[Resim: screenshot_pc_east_india_company056.jpg]

[Resim: screenshot_pc_east_india_company055.jpg]

Emeğe saygı
İnceleme için teşekkürler.
Oyunda Türkler yok !
eline saglik

guzele benziyor konuya bir kac video ekleyip biraz daha duzenlersen iyi olur Süper
Bu oyunu nerden indirebiliriz acaba ?
(04.08.2014 12:45)LegenDry Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu oyunu nerden indirebiliriz acaba ?

http://torrentv.net/konu-East-India-Comp...9#pid67579

burda herşey yazıyor
Referans URL