Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Amazon AppStore Artık Türkiye'de
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: amazon-appstore-artik-turkiye-de-705x290.png]

Android işletim sisteminin resmi mağazası olan Google Play Store, toplam 1,3 milyon içeriğe sahip. Mobil sektörün en büyük uygulama alanının asıl rakibi ise Apple AppStore. Mağaza adı konusunda Apple ile mücadele eden ve piyasanın en büyük üçüncü içerik havuzunu oluşturan Amazon AppStore artık Türkiye’de.

41 yeni ülkeye daha açıldığını ilan eden Amazon, toplamda 236 ülkede ve bölgede uygulama satışına imkan sağlıyor. Geliştiriciler için de Google Play’in en cazip alternatifi olarak gösterilen Amazon AppStore, her gün bir ücretli uygulamayı ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor ve yıl içerisinde çıkış yapan uygulama ve oyunları özel olarak yalnızca kendi mağazasından mobil cihaz kullanıcılarıyla buluşturuyor. (Bu işleme devam ederse Google Play’i sollar geçer bence. Özellikle Google Play’de fiyatı fazla olan uygulamaları bir günlük ücretsiz yaparlarsa Google Play’i baya zora sokar.) Android kullanıcılarını AppStore’a çekmek için önemli çalışmalar yürüten internet devinin son hamlesiyle uygulama bundan sonra ülkemizde de hizmet veriyor olacak.

240.000'den fazla uygulamayı barındıran Appstore, BlackBerry 10 işletim sistemli BlackBerry telefonları tarafından da kullanılabiliyor. Son olarak Amazon Appstore’u kullanabilmeniz için bir Amazon hesabı almanız gerekiyor.
Referans URL