Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 14 Günlük Ücretsiz
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: final-fantasy-xiv-a-realm-reborn-14-gunl...05x290.png]

En uzun oyun serilerinin başında gelen Final Fantasy serisinin MMORPG oyunu olan Final Fantasy XIV: A Realm Reborn özellikle uzak doğuda epeyce sevilen ve oynanan bir oyun. Final Fantasy XIV: A Realm Reborn adlı oyunun ülkemizde de popüler olduğunu söylemek zor ancak uzak doğu dışında oyunun Avrupa'da genel olarak sevildiğini söyleyebiliriz. Klasik MMORPG oyunlarından çokta farkı olmayan Final Fantasy XIV: A Realm Reborn tüm Final Fantasy evrenini içerisinde barındırıyor.

Oyun bugüne kadar Playstation 3, Playstation 4 ve PC'ye çıkış yaptı. İlk etapta PC ve Playstation 3'e çıkış yapan oyun 14 Nisan tarihinde Playstation 4'e çıkış yapmıştı. Final Fantasy XIV: A Realm Reborn oyunu tıpkı World of Warcraft gibi hem aylık ücret istiyor hemde oyunu satın almanız gerekiyor. Hali hazırda insanların aylık ücret ödenen MMO oyunlarına karşı biraz soğuk yaklaştığını düşünürsek üstüne bir de oyunu satın alma gibi bir kısıtlama getirilmesi Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'ün fazla tutmama sebeplerinden biriydi.

Eğer Final Fantasy XIV: A Realm Reborn adlı oyunu merak ediyorsanız sevineceğiniz bir haberimiz var. Square Enix yetkileri Final Fantasy XIV: A Realm Reborn adlı oyunu 2 haftalık bir süreliğine ücretsiz yaptı. Sistem World of Warcraft'ın oyunu deneme sistemine epeyce benziyor. Oyunu indirip 20 Level'a kadar deneyebiliyorsunuz. Eğer yeni bir MMORPG oyunu arayışındaysanız Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'a bir göz atın, belki beğenirsiniz.
Referans URL