Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Note 4'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: note-4-un-cikis-tarihi-belli-oldu-705x290.jpg]

012 yılından bu yana yaşadığı mali düşüşün önüne geçmek isteyen Samsung, bunu yeni gelecek ürünleri ile yapmayı planlıyor.

Yükselişe geçmek için Galaxy Note 4’ün üzerinde hassas bir şekilde çalışan Samsung’un Galaxy S5’ten çok daha güçlü bir cihaz yapacağına kesin gözü ile bakılıyor.

Note 4’ün 5,7 inç büyüklüğünde 2560x1440 p çözünürlüğü olan bir Super AMOLED ekran ile birlikte geleceği, 64-bit destekli 8 çekirdekli bir Exynos işlemci ile gelmesi bekleniyor.

16 Megapiksellik optik görüntü sabitleyici özellikli Sony IMX240 CMOS kamera sensörünün entegre edileceği ilk telefon olacağı öne sürülen Note 4, (16 megapiksele takılmayın, gelmiş gelmiş en iyi fotoğraf çeken telefon olur bu iddia eğer doğru ise) ayrıca ultraviyole ışın sensörü ile “deri sağlığı” fonksiyonlarının da ekleneceği belirtilen S Health bu konuda da bir ilke imza atacak.

Metal bir çerçeve kullanılacağı ve çok daha sağlam bir yapıya bürüneceği de öğrenilen Galaxy Note 4’ün 3 Eylül tarihindeki IFA 2014 öncesinde basın konferansında tanıtılması, etkinlikten 2 ya da 3 hafta sonrasında ise piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bildiğin gibi Samsung Galaxy S5 istenen özellikleri vermedi. Bu yüzden çok iyi bir çıkış yapamadı. Tabi herzaman süslü özellikeleri yine kullanıcılara sattırmayı başardı Samsung.
Galaxy Note 4 'ün - Galaxy S52'e göre daha iyi bir telefon olacağı kesin. Ekran büyüme konusunda daha ne kadar gidilebilir ki. Bence ekran sabit kalmalı. Fakat 0,1 inch olsa'da büyüme gösterebilir.

Samsung Note 4 'te çok iyi bir çıkış yapmalı ki rakiplerini geri'de bırakabilsin. Artık Samsung sadece Apple ile rakip değil birçok rakip firma var bunlardan en büyükler ve en başarıları HTC, LG, Sony.
Samsung Note 4 bence 2K ekran ile gelmeli diye düşünüyorum. Çünkü artık telefon boyutları arttıkça (ppi) ve çözünürlük derecelerinin yüklselmesi gerektiği yönündeyim.

3 Gb Ram bekliyorm. Bildiğiniz üzere S5 bizi çok yoğun bir hayal kırıklığına uğratmıştı. Çünkü 2GB ram'i vardı.

Şüphesiz Note 4 - Galaxy S5 'e göre daha iyi olması gerekmekte. İşlemci olarak artık Snapdragon 805 geçilmeli ve 2,6 GHZ gibi dev işlemci olmalı. Galaxy S5'in en sevilen yanı ise 2,4 GHZ işlemcisiydi.

Ve son olarak Note 4'ten beklediğim Samsung'un her zamanki politikiası olan telefona süslü özellikler eklemek. Örneğin nabız ölçer gibi.
Samsung bu konuda çok başarılı. Bu şekilde kullanıcıları kendine çekerek satışlarını 2 katına çıkarmayı başarıyor.

Kısacası SAMSUNG GALAXY NOTE 4 bomba gibi olması dileğiyle,
LegenDry
Referans URL