Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Batman: Arkham Knight’ta Red Hood Gözüktü
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 50LU5JX.jpg?1]


Warner Bros tarafından dağıtılan ve Rocksteady tarafından geliştirilen (sadece Arkham Origins, Warner Bros tarafından geliştirilmişti) Batman oyunlarının, diğer bir adıyla Batman Arkham oyunları serisinin sonuncusu olan Arkham Knight’tan önemli bir bilgi geldi.

Gamestop firması, oyunun ön sipariş bilgisini paylaştı. Henüz net bir tarih verilmeyip 2015 tarihi belirtilirken ön plana çıkan bilgi ise DLC detayları oldu. Yayımlanan ön sipariş reklamında oyuna ön sipariş verenlerin iki adet hikaye DLC’sine erişeceği belirtiliyor. Bu hikaye paketleri ise Red Hood ve Harley Quinn bölümlerinden oluşuyor.

Her iki hikaye paketinde de o karakterleri yöneteceğimiz için oyun bir anlamda zengin bir içeriğe de kavuşacak diyebiliriz. Red Hood ve Harley Quinn ile kendi hikaye görevlerini oynamak oldukça eğlenceli olacaktır. Red Hood’un kendine has hayranlarının da olduğunu düşünürsek epey iyi bir haber gibi duruyor.

PC, Xbox One ve PlayStation 4 için yeni nesil grafikler ile birlikte geliştirilen oyun 2015 yılında piyasaya çıkacak. Batman: Arkham Knight’ta Batmobile kullanabileceğimizi de belirtelim.


[Resim: QXkVeWK.jpg?1]


''ALINTI''
Güzel bir paylaşım,saol.
Referans URL