Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Youtube Kanalı Icın İsim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Youtube Kanalı Açıcam İsim Lazımm Oyun Kanalı Olcak Önerilerinizi Bekliyorum
From Zaaxdee With Love Açık Ağızlı Gülümseme Zaaxdee'ten Sevgilerle
(29.07.2014 19:04)BarcuNoyan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]From Zaaxdee With Love Açık Ağızlı Gülümseme Zaaxdee'ten Sevgilerle

Töbeee Açık Ağızlı Gülümseme
(29.07.2014 19:07)Zaaxdee14 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(29.07.2014 19:04)BarcuNoyan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]From Zaaxdee With Love Açık Ağızlı Gülümseme Zaaxdee'ten Sevgilerle

Töbeee Açık Ağızlı Gülümseme
hahaha Gülümseme
Bence içinde illa oyun veya oyuncu geçecek bir şey arama. Alakasız veya saçma da olabilir maksat insanların aklında kalsın mesela "Zaaxdee" gibi (Aslında bunun gibi değil bu çok karmaşık 10 sn ye sonra unuturum Gülümseme ) Yani daha akılda kalıcı bir şey olsun mesela ben olsam atıyorum Fantom koyardım. Amaç bir marka yaratmak.
(29.07.2014 19:11)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence içinde illa oyun veya oyuncu geçecek bir şey arama. Alakasız veya saçma da olabilir maksat insanların aklında kalsın mesela "Zaaxdee" gibi (Aslında bunun gibi değil bu çok karmaşık 10 sn ye sonra unuturum Gülümseme ) Yani daha akılda kalıcı bir şey olsun mesela ben olsam atıyorum Fantom koyardım. Amaç bir marka yaratmak.

Fantom Bey ben once 'Demir Para' Düşünmüştüm sizce nasıl Gülümseme
Şimdi bunu gören üye demir para ne alaka diyicek. Benim bahsettiğim şey dilimizde anlamı olmayan bir kelime. Mesela nike ın anlamı var mı yok ama nike diyince ne dediğimi anlıyorsun veya zamunda kelimesi gibi. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.
(29.07.2014 19:36)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdi bunu gören üye demir para ne alaka diyicek. Benim bahsettiğim şey dilimizde anlamı olmayan bir kelime. Mesela nike ın anlamı var mı yok ama nike diyince ne dediğimi anlıyorsun veya zamunda kelimesi gibi. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.

Anladımda Güzel Bişey Gelmiyor Aklıma Gülümseme 1-2 Hafta Düşüncem İns. G elir Bişeyler
Referans URL