Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Windows XP Bilgisayarım Açılmıyor..
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Eski Windows XP bilgisayarım hoş geldiniz yazısı geldiği anda rest atıyor 50 defa açılırmı diye beklemişimdir fakat sürekli rest atıyor, büyük ihtimallede çöktü. Fakat D: Yerel sürücüsündeki filmlerim ve özeliiklede Resimleri benim için çok önemli onları kurtarmamın bir yolu varmı windows 7/xp ni yüklemeliyim ?
format atarken sadece c diskini sil olur bende oyle yapiyorum 2-3 aydi bir format attigimdan dolayı Süper
Teşekkür ederim ağabey Gülümseme Sitemizde bulunan Windows XP Pro SP3 Türkçe 32 Bit lik dosyayı inidiriyorum. Daha önce hiç format atmadım aşamaları neler ne yapmam lazım biraz açıklar ve D yi silmeden nasıl Cyi sileceğimide açıklarsanız memnun olurum teşekkürler..
İnternette kurulumu var zaten silme aşamasına geldiğinde nasıl yapılacağını anlarsın.
cd yi koydun başlangıçı cdrom yaptın devam et. c ve d seçeneklerini gördüğün sayfada d ye hiç bulaşmazsan sonraki sayfalarda bişey olmaz. c yi seç ve (tek tıkla seç.) ve önce sil (ekranın altında silmek için d ye basın yazar. sonra bas dediği tuşlara bas ve kur a geç.
format sonrası d klasörüne bişey yapman gerekmez.

kurulumdan sonra 'kurulum için bir tuşa basın' ekranı yeniden çıkacak o zaman basma.
tamam teşekkürler deniyeceğim şimdi
TARIHCI dediğini aynen yapmaya calıstım o gün saatlercede uğraştım bayada bir video izledim eski pc nin işletimi foxonn diye bir adi(kötü marka) dediğim gibi hoşgeldiniz derken reset atıyor. format atacağım del. tusuna basıyorum internetten cd-rom diye bir şeye basıyorlar öyle atıyor dormatı fakat ben saatlerce gezindim bakındım yok.. ne yapacağımı bulamadım.. Yardım ?
simdi musafirlikteyim gelince yardimci olurum
tamam iletini bekliyorum..
Bios ekranından cd/dvd rom bölümünü seçtin mi kurmadan önce.
Sayfalar: 1 2
Referans URL