Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: OS X Yosemite İşletim Sistemini İlk Deneyenlerden Biri Olun!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: apple-in-yeni-isletim-sistemini-deneyin-705x290.jpg]

Apple son konferansı WWDC 14'de bizlere son işletim sistemi Yosemite'i göstermişti. Bugün ise bu işletim sistemini biz kullanıcılara beta olarak açtı.

Beta sürümü nedir diye soracak olursanız; bu tarz büyük değişimler ve gelişmelerde markalar geniş denemeler yapmadan ürününü son kullanıcıya sunmayı tercih etmez. Bu yüzden deneme sürümü diye tabir edebileceğimiz betayı, belli bir kısım kullanıcılarına sunar. Bundaki amaç, yazılımcıların gözünden kaçmış, hata yaratabilecek şeyleri kullanıcıların görüp geri bildirim yaparak sistemi son haline hatasız bir şekilde sokmaktır. Apple'da Yosemite için bizlere bu beta sürümünü bugün açmış bulunuyor.

Bu adrese tıklayarak ulaşabileceğiniz beta sürümüne kaydolabilmek için Apple kimliğiniz ile giriş yapmanız gerekli. Beta yazılım çıktığı zaman size yollanacak kod ile birlikte Mac'inizdeki AppStore üzerinden kurabilirsiniz.Yosemite sürümünün içinde Feedback Assistant üzerinden karşılaştığınız hataları Apple'a bildiriyorsunuz.

Yosemite'i yüklemeden önce mutlaka verilerinizin yedeğini alın. Çünkü bu henüz bir beta sürümü ve birçok hatayla birlikte geliyor. Tabi bunu yükledikten sonra sinir bozucu bir hale geldiyse geriye dönüş yapıp, final sürümünün çıkmasını bekleyebilirsiniz. OS X Yosemite'in beta sürümüne dileyen herkes, ücretsiz bir şekilde katılabilir. Ancak macera peşinde değilseniz, final sürümünün çıkmasını beklemekte fayda var.

[Resim: haberi%C3%A7i(1).jpg]


''ALINTIDIR''
Eski bir paylaşım ben betaya geçeli 1.5 ay oldu.
Referans URL