Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Öldükten Sonra Da Online Olabileceksiniz!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: olumden-sonra-hayat-var-705x290.png]

Sosyal medya ve internet artık hayatımızın en önemli parçaları halinde hatta günlük yaşantımızın olmazsa olmazları arasınada diyebiliriz. Yahoo'nun Japonya servisi bu durum ile ilgili yeni bir proje başlattı.

"Yahoo Ending" adı verilen bu proje sayesinde ölmüş olsanız bile sanal varlığınız yaşamaya devam edecek. Bu projenin ana hedefi Japonya'da yaşayan yaşlı kitle. Kaldı ki Japonya'nın nüfusunun büyük çoğunluğunu bu yaşlı kitle oluşturuyor.

Yahoo Ending projesi ücretli bir proje ve bu proje sayesinde ölümünüzden sonra Yahoo hesabınız kapatılıyor ve ölmeden önce seçtiğiniz 200 kişeye mail gönderiliyor. Tabi hepsi bununla sınırlı değil. Bunun yanı sıra Yahoo sizin adınıza sanal bülten oluşturuyor ve sevdikleriniz bu sanal bültene girebilecek. En dikkat çekici özellik ise ölümünüzden önce size mezarlık seçimi ve bu mezarlık seçimine göre cenaze masraflarının tahmini maliyetini de hesaplıyor (bu japonlar ilginç insanlar cidden ama seviyoruz sizi Japonlar).

Daha öncesinden de bahsettiğimiz gibi Yahoo Ending sistemi ücretli bir sitem ve bu sistemi kullanmak isteyen japonlar aylık olarak 1.77 dolar ücret ödemesi gerekiyor.
Referans URL