Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İngiltere'de Korsan İçerik Artık Suç Değil
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: ingiltere-de-korsan-icerik-artik-suc-degil-705x290.png]

Korsan yazılımların en çok kullanıldığı ülkelerden biri de hiç şüphesiz ki Türkiye'dir. Ülkemizde korsan yazılımın kullanım oranı çok yüksek ve korsan yazılıma verilen cezalar da bir o kadar yüksek (genel olarak korsan yazılım kullana şahısları tespit edilmiyor daha doğrusu uğraşmıyorlar desek daha doğru).

Korsan yazılım kullanımı tavsiye edilen bir şey olmasa da ülkemizde ki hayat şartlarını ve vergileri düşünürsek korsan kullanımı konusunda insanları suçlamak çokta doğru değil aslında. Ama bu konuyu fazla irdelemek istemiyorum.

Konumuza dönmek gerekirse İngiltere'nin en büyük servis sağlayıcıları olan BT, Virgin, TalkTalk ve Sky yeni bir anlaşmaya imza attı. Bu imza ile birlikte 2015 yılından itibaren internet servis sağlayıcıları korsan dosya paylaşımında bulunan kişilere dört defa ihtar mektubu gönderilecek. Ancak hiç bir şekilde haklarında yasal işlem başlatılmayacak.

Ancak tabi ki hükümet bu korsan paylaşımların bulunduğu siteleri kapatmak için yasal işlemlerde bulunacak. İngiltere'de ki insanların dörte birinin korsan yazılım kullandığını hesaba katarsak ve İngiltere'de ki kontrollerin ülkemizden daha sıkı olduğunu da düşünürsek bu atılımın iyi olduğunu söyleyebiliriz. Neticesinde korsan paylaşımda bulunan insanların büyük çoğunluğunun bunu kötü niyet ile yaptığını sanmıyorum.



''ALINTIDIR''
Referans URL