Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dünyanın En Hızlı Akıllı Telefonu Xiaomi MI 4
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: dunyanin-en-hizli-telefonu-resmen-aciklandi-705x290.png]

Çinli şirket ( zaten Çinliler yapmazsa şaşardık ) dünyanın en hızlı akıllı telefonunu resmen duyurdu. Xiaomi firması Pekin'de ki etkinlikte MI4 adlı telefonu tanıttı ve bu telefon şuan için dünyanın en hızlı akıllı telefonu olma ünvanını elinde barındırıyor (yakında bi başka çinli firma yeni telefon yapar geçer rekoru ). Xiaomi MI4'ün tasarımı iPhone'u epeyce andırıyor kaldı ki cihaz iPhone gibi metal çerçeve ile tasarlanmış.

Xiaomi'nin MI 4 adlı cihazı 5 inçlik bir ekrana ve 1080p ekran çözünürlüğüne sahip. Tabi ki cıhazın en hızlı akıllı telefon olmasını sağlayan özellik ekran çözünürlüğü değil. XiaomiMI 4'te 2.5 GHz'lik dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 işlemcisi bulunuyor. Bunun yanı sıra 3 GB'lik RAM MI 4'ün bu kadar hızlı olmasının en büyük etkenlerinden biri. Üstelik cıhazın pil ömrü de gayet iyi. MI 4'te 3080 mAh pil bulunacak. Kaldı ki diğer 5 inçlik telefonlar ile kıyaslandığında bu bataryanın gayet iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Telefonda Android 4.4 KitKat işletim sistemi bulunacak. Telefonun 16 GB ve 64 GB'lik depolama alanına sahip iki versiyonu olacak.

[Resim: xi1.jpg]

İşin aslında Xiaomi firması MI4'ten önce çıkardığı MI3 modelinde de aynı iddayı ortaya sürmüştü ve MI3 modelinin dünyanın en hızlı telefonu olduğunu söylemişti.


''ALINTIDIR''
Referans URL