Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Casper'dan 8 Çekirdekli Yeni Akıllı Telefon Via 8
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: casper-dan-yeni-akilli-telefon-705x290.jpg]

Casper firması artık Türkiye'de laptop denilince akıllara gelen markaların başında geliyor. Bu akla gelme olayını cep telefonu bölümüne de taşımayı hedefleyen Casper, 8 çekirdekli işlemcisi bulunan VIA 8'i alıcılarla buluşturdu.

Bildiğimiz gibi artık telefonlarda da bilgisayarlarımız gibi birçok işlemi aynı anda yapmak istiyoruz, yürürken sakız çiğnemek istiyoruz ya da topkeki 10 saniyeden az bir sürede yemek istiyoruz. Bu ihtiyacımızı karşılayacak en önemli faktörlerden biri olan çekirdek sayısını Casper, 8'e yükseltmiş bu modelde. Ayrıca Türkiye piyasasındaki ilk 8 çekirdekli telefon olması da cabası. Daha önce Xiaomi ve Huaewi'de gördüğümüz bunca çekirdek Türkiye piyasasına giriş yapmamıştı.

Full HD bir ekranı olan Via 8'in tasarım konusunda sınıfta kaldığını söyleyebiliriz. Biraz iPhone, biraz Xperia Z' yi andıran telefonun alt ve üst kısmındaki boşluk 2014 yılında çıkmış telefonlar içinde ''Bu ne ağa? Nerde çerçevesiz tasarım anlayışı'' dedirtiyor insana. 2GHz MTK 6592T işlemciye sahip telefon bize bilgisayar deneyimini cebimizde taşıttırmayı amaçlamış. 2350mAh pili ile de bari “3000 mAh olsaydı” diyebileceğimiz telefon kamera açısından tatmin edecek gibi duruyor. Arka tarafında 16 megapiksel kamerası bulunan telefonun selfie tarafında 8 megapiksellik bir kamerası bulunuyor. 32GB hafızası ve 2gb ram'e sahip olan telefonun fiyatını Casper 1200 TL olarak belirlemiş.

Piyasada isim duyurmanın yolunun fiyat + performanstan geçtiği ülkemizde Casper'a 'sen şunu düz yap, öğrenciyiz be abi, anneme alıyorum bak' gibi pazarlık cümlelerini gönderiyoruz.
Referans URL