Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Fight Club 2 Geliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: figh-club-2-geliyor-705x290.jpg]

Hepimizin ilk çıktığı zaman ağzımızı açık bırakan film (kült filmler arasındadır, izlemeyen çok ayıp eder.) aslında bir kitaptan uyarlama. Chuck Palahniuk'un kitabından uyarlanmış David Fincher filminin devamı değil ancak kitabın devamı gelecek.

2015 yılında, seri olarak yazacağını açıkladığı Fight Club'ın devam kitaplarının resimlemelerini, daha önce Batman & Robin, Assassins's Creed ve bunun gibi bir çok güzel çizgi roman serisini çizmiş olan Cameron Stewart isimli illüstratör yapıyor.

10 sayılık bir seri olması beklenen kitabın konusu orjinal kitabın hemen arkasından gelişen olayları anlatıyor. Marla Singer ile evlenen Narrator'un Junior isminde bir oğlu oluyor. Daha çok çizgi roman tarzında olmasını düşündüğümüz hikayeyi hepimiz merakla bekliyoruz. Tabi bu kitapların ardından hemen bir film de pek güzel olurdu.


''ALINTIDIR''
İşte bu çok güzel bir haber ilk filmdeki tartışmasız en iyi oyunculuğu gösteren Edward Norton'u tekrar görmek istiyoruz..( Tabi 2.film gelirse)
aaaaa dayak yemekten zevk alanlar kulübü
birşey soracağım hani brad pitt'in yaptıklarını gerçekleştiren aslında Edward Norton'duya peki Brad Pitt'e ne oluyor kendi evine aldıktan sonra Gülümseme
Referans URL