Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Samsung Galaxy S6 Nasıl Olacak?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: samsung-galaxy-s6-nasil-olacak-705x290.jpg]

Samsung'un bu yılın başında tanıtılan Galaxy S5’ten istenilen verimi alamadığı söylentileri, gözleri Galaxy S6’ya çevirdi.

Samsung’un her sene güncellemeye gittiği Galaxy S serisi son zamanlarda fazla rağbet görmemeye başladı. Genellikle Note serilerinde istediklerini elde eden firma bu gidişata Galaxy S6 ile bir dur demek istiyor.


Peki Samsung Galaxy S6 Nasıl Olacak?

Henüz fotoğrafları yayınlanmamış olsa da 16 çekirdekli Samsung Exynos 8000 işlemci ile gelmesi beklenen Galaxy S6’nın bir diğer seçeneği de Qualcomm Snapdragon 810. Minimum 4GB ram ile gelmesi beklenen telefonun dahili hafızasının da 128 GB olması bekleniyor. Ekranının 5.2 inç olması beklenen Galaxy S6’nın 4K çözünürlüğü de destekleyeceğine kesin gözü ile bakılıyor. Galaxy S6’nın aynı zamanda Full HD esnek ekran ile ya da 4K çözünürlük ile gelmesi bekleniyor.

[Resim: gadegts-9.gif]

21 Megapiksel kamera ile piyasaya çıkması beklenen Galaxy S6 ile de 8K çözünürlükte video çekimi yapılabileceği de söylentiler arasında. Gerçi biz bu söylentilere fazla inanmıyoruz. Önce bir 4K çeksin ondan sonra 8K olur.

Aynı zamanda S5’te yapılan 3000 mAh altı batarya kullanım hatası da Galaxy S6’da yapılmayacak. Batarya minimum 3300 mAh olacak. Gerçi ekranı 4K olan bir cihaza 3300 mAh batarya da az gelecektir.

İşletim sisteminin de Android L olması beklenen telefondan beklentiler şimdilik bunlar.
isterse 10k ceksin haha Açık Ağızlı Gülümseme
sarji yine dayamicak asla cozemezler bu gidisle sarj problemini Açık Ağızlı Gülümseme
O telefonun estetiği çok berbat olacak bence. Baksana kare şeklinde tutacak var.

[Resim: gadegts-9.gif]
Referans URL