Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İtiraf Uygulaması: Awkward!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: itiraf-uygulamasi-awkward-705x290.jpg]

Herkesin başından, yaptıktan sonra utandığı, kimseye söyleyemediği olaylar geçmiştir. Ancak içinizde bunu birilerine itiraf etme, birilerine söyleme dürtüsü sizi yiyip bitirir. İşte bu sırada imdadınıza yetişecek bir uygulama var. Awkward isimli bu uygulama isminden de anlaşılacağı gibi başınızdan geçen saçma, ilginç olayları itiraf etmenize yardım ediyor.

Hem de sizi videoya çekerek. Ama ben çok saçma birşey itiraf edeceğim, “benim tipimi kimse görmesin istiyorum” diyeceklerin çok hoşuna gidecek bir özelliği var. Awkward ile yaptığınız kayıtlarda yüzünüz tamamen bulanıklaştırılıyor. Böylece yaptığınız itirafı sizin yaptığınızı kimse bilmemiş oluyor.

[Resim: Awkward1.jpg]

Redcyan'ın geliştirmiş olduğu uygulama şimdilik sadece iOs platformunda mevcut. Ancak yakın zamanda Android’e de gelecektir.
Yaptığınız itirafların 10 saniyeden uzun olmaması gerekli. Uygulama insanları sıkmamak adına böyle bir kısıtlama getirmiş. Türkiye'de pek yaygın olmayan uygulamada insanlar genelde başından geçen cinsel deneyimleri anlatıyorlar.

Siz yine de, sizi bitirebilecek bir şeyler itiraf etmeyin. Sonuçta insanlar bunu bulanık görüyorlar ama uygulamayı üreten firmanın eline ham hali geçiyor olabilir.


''ALINTIDIR''
Referans URL