Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Apple'dan Öğrencilere iPad ve Mac İndirimi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: apple-dan-ogrencilere-ipad-ve-mac-indirimi-705x290.png]

Apple firmasının her sene düzenlediği okula dönüş kampanası yeniden başladı. Apple firması resmi olarak bulunduğu ülkelerde bu indirimi yapıyor. Bildiğiniz üzere Apple henüz yeni ülkemize giriş yaptı ve şuan için ilk defa ülkemizde okula dönüş kampanyası başladı.

Kampanyadan faydalanabilmek için üniversitesi öğrencisi olmalı ya da üniversite kaydınızın bulunması gerekiyor. Bunun yanı sıra eğitim görevlileri de okula dönüş kampanyasından faydalanabilecekler. Bu indirimler yalnızca iPad ve Mac cihazlar için geçerli.

Bu kampanya ile birlikte Mac cihazlarda 500 TL'ye varan indirimler ve iPad'lerde ise 100 TL'ye varan indirimler bulunuyor. Örneğin okula dönüş kampanyası ile birlikte 13 inç Macbook Air'ın fiatı 2799 TL'den 2631 TL'ye düşmüş durumda bunun dışında bir diğer büyük indirim 13 inçlik Macbook Pro oldu. 13 inçlik Macbook Pro'nun fiyatı 3499 TL'den 3289 TL'ye inmiş durumda.

[Resim: 20070509_Apple_Store.JPG]

Her ne kadar güzel indirimler olsa dahi Apple'ın cihazlarının fiyatlarının biraz yüksek olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Ancak eğer kafanızda bir iPad veya Mac cihaz almak varsa bu fırsat kaçmaz. Neticesinde 300-500 lira indirimler bulunuyor ve bu indirimler hiç de yabana atılacak cinsten değil.

''ALINTIDIR''
Referans URL