Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: İmza çalışmam
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Öncelikle herkeze merhaba bir imza çalışması yaptım bunu sizlerle paylaşmak istiyorum nasıl olmuş?

[Resim: Z21J2o.png]

Not:Resimdeki herşeyi ben ekledim.Orjinal resimde sadece arkaplan var.
Gayet başarılı olmuş Gülümseme
(11.07.2014 13:35)MaRQuS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gayet başarılı olmuş Gülümseme

Beğenmene sevindim Gülümseme
Bir öneri yapayım. Üstteki Black Yazısının Etrafını Kırmızı yapabilirsin Blade'nin etrafını siyah yaptığın gibi bir nevi simetrik olabilecek. Ayrıca Bu tarz başarılı imzalar yapabiliyorsan Daha Orjinal arkaplanlarda deneyebilirsin yani sadece oyunla kısıtlama daha geniş düşün.
(11.07.2014 13:46)MaRQuS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir öneri yapayım. Üstteki Black Yazısının Etrafını Kırmızı yapabilirsin Blade'nin etrafını siyah yaptığın gibi bir nevi simetrik olabilecek. Ayrıca Bu tarz başarılı imzalar yapabiliyorsan Daha Orjinal arkaplanlarda deneyebilirsin yani sadece oyunla kısıtlama daha geniş düşün.

Güzel fikir psd dosyası olsa simetri fikrinide yapardım ama yok Nasıl - Neydi
Pratik yaparak kendini geliştirebilirsin anladığım kadarıyla bu işle zaten belli bir süredir uğraşıyorsun çünkü yeni uğraşan biri böyle başarılı yapamaz Şu Net detaylar felan başarılı olmuş sana tek diyeceğim kendini sınırlama çok geniş düşün herdalda yap bunları zamanla wallpaper yapabilirsin oyunlara Loading Ekranı yapabilirsin. Evli çiftler için fotoğraf tasarlıyabilirsin ve daha birçok şey yapabilecek kapasiteye sahipsin..

Ayrıca banada 2 3 tane imza yapabilirsen çok iyi olurdu Gülümseme
Başarılı olmuş tebrikler ama yazı fontu resme göre biraz basit kalmış yazı fontunu geliştirebilirsin daha güzel olmuş ve son bir tavsiye olarak sembolü biraz daha açık renk gümüşe kaçan bir renk yapabilirsin tekrar tebrikler Süper
(11.07.2014 14:19)JeanReno Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başarılı olmuş tebrikler ama yazı fontu resme göre biraz basit kalmış yazı fontunu geliştirebilirsin daha güzel olmuş ve son bir tavsiye olarak sembolü biraz daha açık renk gümüşe kaçan bir renk yapabilirsin tekrar tebrikler Süper

Çalışma Assassins Creed ile ilgili olduğu için yazıyı onun fontunda onun tasarımında yaptım
Pek iç açıcı değil :/
(11.07.2014 18:56)NothinqElseMatters* Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pek iç açıcı değil :/

Beğenmedin mi tamam Kararsız
Sayfalar: 1 2
Referans URL