Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Önerdiğiniz Programlar VARMI ??
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç program önerisi almak için bu konuyu açtım. Öncelikle IDM ( İnternet Download Manager ) Öneriyormusunuz.. Öneriyorsanız sitedeki hangi sürümü indirmemi önerirsiniz ( Yetkililerin cevapları daha ön planda olacaktır daha bilgili oldukları için )
Şöyle bir program mevcutmu E-Book tarzı yani bilgisayardan kitap okumak mümkünmü internet sitelerinden değil. Programa kitabı yükleyip okumak varsa öyle bir program upload edermisiniz. Antivirüs Olarak önerebileceğiniz en kaliteli ve sistemi fazla yormayan Antivirüs programı hangisi sitede mevcut olanlar için söylüyorum (Fazla sistemi yormayan bir antivirüs programı)
Onun dışında önerebileceğiniz bilgisayar için yararlı olabilecek programlar varsa konu altına yorum yaparsanız ve ne işe yaradığınıda yanına yazarsanız çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

İyi Forumlar İyi Eğlenceler. !!!
Öncelikle konuyla alakasız konu başlığı seçmenizden dolayı uyarı aldınız bilginize.

İDM için doğal olarak sitedeki en son sürümü yüklemen gerekli. Arama yaparsan önüne listelenir zaten.

Ebook hakkında bilgim yok.

Antivirüs programlarıyla pek haşır neşir değilimdir ama bitdefender kullanıyorum ve memnunum.
Peki birşey soracağım Bitdefender ve İDM crackleri süresizmi yoksa aylık cracklermidir ? Ona göre download yapmak istiyorum.
İDM cracki süresizdir. Bitdefender'da yanlış hatırlamıyorsam deneme süresini uzatmak suretiyle çalışıyor ki deneme süresi de 90 gün falan. Bilgisayar geçince detaylı bilgi veririm.
Anladım o halde İDM indiriyorum. Bitdefender hakkında detaylı bilgiyi aldığımda onuda indiririm.
e-book için sigil diye program var e-book bolumunden ulasabilirsiniz

http://torrentv.net/konu-E-Book-kitaplari-acmak.html
Bitdefender =çok fazla bilinmeyen çok iyi bir antivirus yazılımı. bilgisayarı kasmaz,kendini sürekli günceller. pc dergileri tarafından defalarca en iyi antivirus seçilmiştir. spyware doctor ile birlikte kullanıldığı takdirde bilgisayara format atmadan kullanma özelliğine sahiptir.
Son yazdığından birşey anlayamadım samet ?? Format atmadan Kafası Karışmış
Yani insanlar genelde virüs bulaştığında kurtulamadıkları için format atarlar Samet de diyor ki o kadar iyi bir antivirüs ki virüslerden sizi kurtarır böylelikle format atmak zorunda kalmazsın.
O Neymiş ya öyle Açık Ağızlı Gülümseme Vay be millet ne programlar çıkarıyor peki 2 tane antivirüs sistemi zormalazmı ?? Yada sadece bitdefender kurmam yeterli olmazmı ? Ve Bitdefender hakkında detaylı bilgiyi verebilecek başka bir admin varmı ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL