Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sony, Crytek'i Satın Almak İstiyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: YgtA6Yr.jpg]

Cevat Yerli ve kardeşlerinin kurduğu Crytek firması ile ilgili son zamanlarda batıyor veya kötü gidiyor söylentileri bulunuyordu. Crytek firması her ne kadar bu söylentileri doğrulamamış olsa da maddi olarak bir takım sıkıntılar yaşadıkları aşikar. Genel olarak oyun dünyasında sızdırdığı bilgiler ile tanınan "Tidux" adlı Twitter kullanıcısı ilginç bir bilgi daha paylaştı.

Tidux'un söylediğine göre kötü günler geçiren Crytek firması Sony ile görüşüyor ve Sony Crytek'i satın almak istiyor. Genel olarak Tidux'un ortaya çıkardığı bilgilerin doğruluk payının yüksek olduğunu belirtmekte fayda var. Üstelik Crytek'in mali kriz nedeni ile çalışanlarının maaşlarını ödeyemediği ve bazı çalışanlarının bu nedenle işe gelmediği ile ilgili söylentiler de bulunuyor. Crytek firması her ne kadar bu söylentileri yalanlamış olsa da son zamanlarda mali kriz yaşadıkları ortada ve muhtemelen bu mali krizi tek başlarına atlatamayacaklar.

Bu açıdan baktığımızda Sony'nin Crytek'i satın alması ile ilgili söylentilerin doğruluk payını aratırdığını düşünüyorum. Ayrıca Sony'nin Crytek'i satın alması durumunda Crytek'ten gelecek Playstation 4'e özel oyunlar gerçekten güzel olabilir. Diğer yandan Crytek'in CEO'su olan Cevat Yerli genel olarak oyun konsollarını fazlasıyla eleştiren biriydi. Bu eleştirilerden sonra Crytek'i Sony'ye satması da ilginç olur gerçekten.

''ALINTIDIR''
Referans URL