Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: GENÇLER BANKAYA SAKIN BORÇLANMAYIN
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Herkese selam siz zamundanın seviyeli ve akıllı gençlerine geleceği ile ilgili çok önemli bir nasihat vermek istiyorum.

biliyorsunuz ki ülkemizde vatandaşların çoğu bankalara kredi kartı ve kredi vede avans kredi vs vs borçlu durumdadır. ve bunların bir çoğu borçlarını ödeyememektedir, borçlarını ödeyemeyenler kendi ülkelerinde kaçak durumdadırlar hiçbiryere ikametgah adresi alamazlar. daha da kötüsü içler acısı olan düşüpte arkadaşlarının yada ailesinin yanına geçici sığınan kimseler ikametgahları ülkeden silindiği için ikametgah alamamakta ve işe girememekte çünkü eğer alırsa o arkadaş yada aile evimdeki eşyalar haczedilecek vede o kişi bir daha o insanların yanına sığınamayacak ve sokakta kalacak ve böylece borçlarını ödeyebilme durumunuda tümüyle kaybetmektedir.

bu insanları bir düşünün gerçekten bir hayal edin gençler, geçirdikleri dehşet verici psikolojik travmaları düşünün, daha daha kötüsü adamın cebinde 1tl para yok ve bunun yanında 100bintl aşağıya yani eksiye inmiş ki faiz sistemi çalışmaya devam edip borç daha da artıyor. yani adam zaten bitmiş ama birde eksiye doğru aşağı ve olabildiğince aşağıya iniyor yani battıkça batıyor. bir hayal edin ben o insanları şahsen tanıdım onların gözlerinin içine bakmak cidden yürek istiyor çünkü adamların gerçekten kaybedecek hiçbirşeyi kalmamış.

bu adamların üstüne bombayı bağla git bir yerde patlat de gider kendini rahatlıkla patlatır hiç şüpheniz olmasın o derece bitmiş o derece tükenmiş o derece bütün yolları kapanmış. peki bu ülke neden böyle oldu gençler hiç düşündünüzmü ben çok düşündüm ve şu sonuca vardım bizler ne yazıkki işgal altındayız ve bizi eskisi gibi topla tüfekle değil banka kurumlarının paralarıyla faizleriyle daha doğrusu borçunu ödeyemeyecek olan kimseleri borçlandırmayla işgal edilmekteyiz.

allaha şükür benim banka kurumları ile hiçbir işim olmaz demeyin dikkat edin uyanık olun veya ben alırım ama öderim sakın ama sakın demeyin bankaya sakın ama sakın bulaşmayın bankadan uzak durun. benim bir arkadaşım vardı şiirtli derdiki "ŞEYTANIN MERHAMETİ OLUR AMA BANKANIN OLMAZ" kendiside borçluydu ve banka sisteminin nasıl işlediğini çok iyi biliyordu.

ben şahsım olarak bu kadar borçlu içinde borçsuz olduğum için çok şanslıyım biliyorum ama kendim dışında bir tane insan görmedimki benim bankaya borcum yok desin. yani gençler bankalar nerdeyse tüm yurttaşları borçlandırmış ve kanını emiyor geleceklerini yok ediyor, aile ilişkilerini bozuyor hayatları tüketiyor insanları mahvediyor.

umarım yararlı bir konu açmışımdır bu yazımı arkadaşlarınıza ulaştırın eğer araınızda 18 yaşını doldurup bankadan borç almak isteyen var ise kesinlikle buna engel olun izin vermeyin bu size anlattığım sonuçları anlatın. ona canının yanacağını ve geleceğinin yok olacağını anlatın intihardan farkı olmadığını anlatın.

VE GENÇLER BENDEN HEPİNİZE BİR ABİ BİR DOST BİR KARDEŞ TAVSİYESİ OLSUN GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM NE OLUR BANKADAN UZAK DURUM!
O kadar doğru yazmışsin ki tebrik ederim banka kredi vs derken insanlarin iligine kadar emiyor her şeyini bir çocuk için eminim babasını abisini o durumda görmek nasıl bir travma olur nasıl hisseder ne kadar kötü olur bilemeyiz ama düşünebilirsiniz en azından
tavsiyelerini dikkate alacagim abi Süper

zaten babam da zamaninda kredi kartina borclanmis borcu bittikten sonra evdeki tum kredi kartlarini kirdi ve bundan sonra eve kredi karti vs seyler sokulmucak demisti Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL