Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nokia Lumia 930 Tanıtım Videosu Yayınlandı !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link



Microsoft'un Nokia markasını satın aldıktan sonra üretmiş olduğu telefonlar akıllı telefon kullanıcılarının yeni gözdesi haline gelmeye başlıyor. Akıllı telefon almayı düşünen fakat iOS ve Android kullanmakta zorlanan kullanıcalar Windows İşletim sistemi kullanarak cep telefonlarında farklı bir deneyim yaşamak için Nokia Lumia serisi telefon satın almaya başladı.

Aynı zamanda Microsoft'un Windows Phone tabanlı telefonlar için açmış olduğu Windows Phone Mağazasında da uygulama sayısı gün geçtikçe artıyor ve dünyanın bir çok uygulama geliştiricileride Windows Phone Tabanlı uygulmalarını yayınlamaya hız vermiş görünüyor.

Nokia firmasıda telefon satışlarını artırmak için gerekse sosyal medya da gereksede tv reklamlarına ağırlık vermiş durumda. Son olarak Nokia Lumia 930 modeli için yeni bir tanıtım videosu yayınlayan Nokia oldukça ilgi çekici bir reklam filmi çekti. Nokia Lumia 930 telefonu Windows Phone tabanlı işletim sistemini kullanmakta 5 inç ekrana sahip ve Full Hd görüntü kalitesine sahip 20 Mega Piksel kameraya sahip. Aynı zamanda ses konusunda da bir adım ileri giden Nokia Lumia 930 modelinde Surrond ses kayıt sistemi mevcut. Şarj sorununuda göze alan Nokia, kablosuz şarj özelliğinide barındırmakta.
Referans URL