Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: iOS 7.1.2 Ve Batarya Sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 8m0WVV.jpg]
Kısa bir süre önce Apple tarafından yayınlanan iOS 7.1.2 güncellemesini yükleyen kullanıcıların batarya sorunu yaşadığı ortaya çıktı. Apple'nin güncellemeyi bir çok hatanın giderildiği açıklamasıyla yayınladığı iOS 7.1.2 güncellemesi hataları gidermiş olabilir fakat kullanıcılar telefonlarının pil süresinin düştüğünden şikayetler etmeye başladı.

Bir çok kullanıcı güncellemeyi yükledikten sonra telefonlarının pil sürelerinin eskiye oranla daha çok azaldığını ve hızlı bir şekilde bataryalarının bittiğini açıkladı. Güncelleme sonrasındaki pil sorunu sadece iPhone cihazları ile de sınırlı değil. iOS 7.1.2 güncellemesi yükleyen iPhone 5 kullanıcısı güncelleme sonrasında telefon bataryasının daha hızlı bittiği şikayetini ederken iOS 7.1.2 yükleyen iPhone 4s kullanıcıları bu sorunu yaşamıyor.

Apple bir yandan iOS 7.1.3 güncellemesini hazırlarken bu sorunun ortaya çıkması yeni çıkacak güncellemenin biraz daha gecikebileceğini de ortaya koymakta. Apple güncellemeyi batarya sorununuda ortadan kaldırıp yayınlayabilir. Veya bir kaç gün içinde sadece bir yama olarak küçük bir güncelleme sayesinde de bu sorunu ortadan kaldırabilir. Şuana kadar yapılan şikayetlerin ardından Apple resmi olarak bir açıklama yapmışta değil.
Referans URL