Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Asus Akıllı Saat Çalışmalarını İlerletiyor !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: pvqMrN.jpg]

Giyilebilir teknoloji pazarına giriş yapmaya hazırlanan Asus, geçtiğimiz günlerde akıllı saat pazarına gireceği saat modeli üzerinde bir kaç açıklama yapmıştı. Fakat bugün yayınlanan bir haberde Asus Akıllı Saatlerinin bugüne kadar tanıtılan akıllı saatlerden çok daha farklı özelliklere sahip olacağı duyuruldu.

Android Wear işletim sistemine sahip akıllı cihazlar bir bir piyasaya sürüldü ve hem fiyat olarak hem de tasarım olarak bir çok kişi tarafından beğenilen saatler kullanılmaya başlandı. Dünde Google Play uygulama mağazasında bu saatlere özel uygulama bölümünün açılmasıyla birlikte akıllı saat kullanıcılarının artacağıda biliniyor.

Asus'unda uzun süredir akıllı saat üzerinde çalıştığını biliyoruz ve bu akıllı saat Asus tarafından "Kahraman" olarak nitelendirilmekte. Tayvan Ekonomi Zirvesi'nde Asus Başkanı Jonney Shih ilginç açıklamalar yaptı. İlk akıllı saatlerinin fizibilite, fiyat, zamanlama ve form faktörü arasındaki doğru dengeyi bulacak bir ürün olacağını vurguladı. Shih'e göre Asus tasarım sürecinde algısal ve rasyonel faktörler arasındaki ödünleşimden çok şey öğrendi. Başkanın söylediklerine bakarsak Asus çok fazla zamanını ve enerjisini bu ürün için harcadı. Kullanıcıları anlamak ve gerçek zamanlı sorunları çözmeyi sunmak gerekiyordu.

Asus'un akıllı saatinin en önemli özelliklerinden biri ise kişisel hareketlere bağlı olarak komut alabilecek ve ses ile yönetilebilecek.
Referans URL