Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Samsung S5 Mini Tanıtıldı !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 6Y7pj3.jpg]
Samsung geçtiğimiz aylarda satışa sunduğu amiral gemisi Samsung Galaxy S5 modelinin mini versiyonu olan Samsung Galaxy S5 Mini modelini resmi olarak tanıttı. Uzun süredir çıkarmış olduğu amiral gemi olarak nitelendirdiği telefon modellerinin mini versiyonunu üreten Samsung geleneği bozmadı ve Samsung Galaxy S5 Mini modelini bugün resmi olarak tanıttı. Su ve Toz'a karşı korumalı olan Samsung Galaxy S5 Mini parmak izi okuyucusuna da sahip.

Samsung Galaxy S5 modelinde bulunan sensörlere de sahip olan Samsung Galaxy S5 Mini modeli özellik ve boyut konusunda ise geride kalıyor sahip olduğu özellikleri ile.

Samsung Galaxy S5 Mini 4.5 inç ekrana sahip 720p Super Amoled ekranı bulunan Samsung Galaxy S5 1.4GHz dört çekirdekli Snapdragon 400 yonga setini kullanıyor. Bunların dışında 1.5GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına sahip olan Samsung Galaxy S5 2100Mah batarya gücüne sahip. Kamera olarakta Samsung Galaxy S5'e göre oldukça düşük olan Samsung Galaxy S5 Mini modeli 8 megapiksel arka kameraya sahip.

Samsung Galaxy S5 Mini işletim sistemi olarak 4.4 Kitkat işletim sistemi yüklü bir şekilde kullanıcılara gelecek. Su ve toza karşı korumalı olan Samsung Galaxy S5 mini modelinde parmak izi okuyucusuda bulunmakta. Kömür siyahı, parlak beyaz, elektrik mavisi ve altın renkleriyle Temmuz ayının ortasında tüm dünyada aynı anda satışa sunulacak ve fiyat olarakta 650 Dolar civarında olacak.
Referans URL