Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: 64-bit Destekli İlk Android Telefon Üretildi !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: Q1EBJv.png]
Geçtiğimiz günlerde Google I/O Geliştiriciler Konferansında 64-bit işletim sistemi ile ilgili yapılan tanıtımların ardından gözler Samsung firmasına çevrilerek ilk 64-bit Akıllı telefonunu üreteceği düşünülmüştü. Fakat beklenenin aksine ilk 64-Bit akıllı telefonu Lenovo üretti.

Lenovo dün çinde düzenlenen bir etkinliklte ilk 64-bit akılı telefonunu duyurdu. Lenovo A805e modeli olarak tanıtılan telefonda Qualcomm 64-bit destekli 1.2GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 410 işlemcisine sahip. Grafik olarakta bir adım ileri giden Lenovo Adreno 306 grafik birimi kullanmakta.

Taslak olarak tanıtılan telefonun şuanda kullanılması imkansız zira şuanki Android versiyonları 64-bit desteği vermemekte. Bu yüzden Android L versiyonu tam olarak yayınlandıktan sonra Lenovo bu işletim sistemini kullanarak 64-Bit destekli telefonunu piyasaya sürebilir.

Telefon 1GB RAM 8GB Dahili depolama alanına sahip iken şuan için Android 4.4.2 Kiktat işletim sistemini kullanmakta. LTE desteği, NFC, 8MP arka kamera ve deri görünüme sahip arka kapak bulunmakta. Öte yandan Çift Sim kart desteği bulunan telefon 5.5 inç ekran büyüklüğüne sahip. Temmuz ayında satışa sunulması beklenen telefonun fiyatı ise 200 Dolar'ın altında olacağı tahmin ediliyor.
Piyasada Samsung, Apple, HTC, Sony, LG gibi markalar varken Lenovo ne yapsa boş artık :/
Referans URL