Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: HTC'nin Yazılım Güncellemesi Planı Açıklandı !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 9v8o9o.jpg]
Android L versiyonunun tanıtımı yapıldıktan sonra HTC tarafından yapılan açıklama da kullanıcılar için 90 gün içerisinde paylaşacağını duyurmuştu.

HTC'nin bu açıklamasının ardından HTC One M7 ve HTC One M8 için güncellemeleri en yakın zamanda yapacağını duyurdu. Fakat bugün haber sitelerinde yer alan habere göre, HTC modellerinin ne zaman Android L versiyonuna geçiş yapacağı belirtilmiş. Listeye göre ilk olarak HTC One M7 ve HTC One M8 temmuz-ağustos ayları içerisinde Android L versiyonuna geçiş yapacak. Öte yandan yenilenmiş Sense modellerine de Temmuz ve Ağustos ayı içerisinde gelecek.

HTC One Mini 2 ve E8 modelleri içinse Android L güncellemesi eylül ayında başlayacak. Sense 6.0'ın temmuz ayında One mini'ye geleceği doğrulanmıştı. Şu an birçok One mini kullanıcısında 5.5 sürümü mevcut, ancak birkaç gün içinde bu değişecek gibi. Android L ve bir sonraki Sense güncellemesinin de ekim-aralık döneminde yayınlanması bekleniyor. HTC One M8 ve One mini 2'nin bu güncellemeleri almasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak henüz modeller hakkında kesin bir bilgi yok.
Referans URL