Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: iPhone Uygulaması,oPhone İle Koku Gönderin
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: bQAJm8.jpg]
Yaptığınız yemeklerin,aldığınız yeni parfümünüzün veya bahçenizdeki çiçeklerin kokularını çok uzaklardaki sevdiklerinize göndermek için yapmanız gereken sadece fotoğrafını çekip göndermek.

Harvard mühendislik profesörü David Edwards ve öğrencisi Rachel Field oPhone DUO isimli yeni bir icat geliştirdiler.Bu icat sayesinde mobil mesaj ile arkadaşlarınıza istediğiniz bir şeyin resmini çekerek kokusunu gönderebilirsiniz.oPhone mürekkep kartuşlarına benzeyen ama içleri koku dolu oChips isimli kartuşlar içeriyor.Bu kartuşlar sayesinde istenilen koku karşı tarafa gönderilmiş oluyor.

Koku göndermek içinse yapmanız gereken ücretsiz iPhone uygulaması “oSnap” kullanmak.Bu uygulama ile istediğiniz bir yiyecek,parfüm,çiçek herhangi bir nesnenin fotoğrafını çekmek ve bu fotoğrafı istediğiniz kişiye göndermek.Bu sayede oPhone 300 bin koku kombinasyonu arasından en uygun olanı seçip istediğiniz kişiye gönderecek ve gönderdiğiniz kişide oPhone DUO cihazı ile bu kokuyu koklayabilecek.

Ayrıca fotoğrafını çektiğiniz şeyi “oNote” uygulaması ile e-mail,Facebook veya Twitter’da arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.Tabi paylaşılan fotoğrafların kokularını almak için 149$’a bu cihazı almanız gerekiyor.Sizce böyle bir cihaz gerçektende olabilir mi yoksa dikkat çekmek için yapılmış bir kurgudan ibaret mi? Yorumlarınızla düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Referans URL