Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google Artık Cinsel İçerikli Reklam Yayınlamayacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 4Y2bJ4.jpg]
Arama motoru devi Google yeni yayın politikalarını kullanıcılara sunmaya hazırlanırken oldukça radikal bir karar ile cinsel içerikli reklamları kısa bir süre sonra yayınlamaya son vereceğini açıkladı. Özellikle internet kullanım yaşının düşmesini göz önünde bulunduran Google yetkilileri çocuk yaştaki kullanıcıların sürekli olarak cinsel içerikli reklamlar ile karşılaşmalarının psikolojik olarak etkilerinin olduğunu ve bu yüzden reklam politikalarını değiştirerek cinsel içerikli reklamları yayınlamayacağını duyurdu.

AdWords departmanı üzerinden yapılan reklam çalışmalarında reklamverenlerin kabul edip reklam vermeye başladığı sözleşmeyi ve kuralları değiştireceği uzun süredir beklenen Google'dan hiç beklenmedik bir değişiklik geldiğini söyleyebiliriz. Google'un finans kaynaklarının en önemli noktalarından olan bu departman sayesinde dünyada milyonlarca kişi reklam verip şirketlerini veya kendi ürünlerini tanıtabiliyor. Örneğin geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde Google sadece AdWords departmanından 13.8 milyar dolar gelir elde etmişti.

Google tarafından yapılan resmi açıklama da hizmet politikalarını sık sık gözden geçirdiklerini ve gelişen teknolojiye bağlı olarak düzenlemeler yaptıklarını belirten yetkililer, cinsel temalı içeriklere karşı her zaman kuralları olduğunu fakat artık daha katı kurallar olacağını açıkladı. Öte yandan cinsel içerikleri reklamları yasaklarken partner arama ve yetişkin klüplerinin reklamlarını yayınlamaya devam edecek.
Referans URL