Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Facebook Messenger iPad İçin Güncellendi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: OJn7p5.jpg]
Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook, mesajlaşma uygulaması olan Facebook Messenger uygulamasının iOS işletim sistemli iPad cihazları için büyük bir güncelleme yayınlandı.

Uzun bir süre önce iPad için yayınlanan Facebook Messenger ile ilgili hiç bir güncelleme çalışması yapılmamıştı. Android versiyonları için sık sık güncelleme çıkaran Facebook Messenger düğmeye bastı ve çalışmalarını bitirerek iOS işletim sistemi kullanan iPad cihazları için bir çok değişiklik içeren Facebook Messenger iPad güncellemesini yayınladı. Resmi olarak iPad desteği bulunmayan Facebook Messenger'in Facebook tarafından yayınlanması iPad kullanıcılarını sevindirdi.

Çok geç kalınan bir adım olsada artık iPad kullanıcılarıda ücretsiz bir şekilde arkadaşlıyla Facebook Messenger aracılığı ile mesajlaşa bilecek. Whatsapp'ın tablet desteği bulunmaması Facebook Messenger'in tabletler üzerinden çok daha fazla kullanılacağı gerçeğini gören Facebook bu açığı kapatmak üzere resmi uygulamasını bugün itibari ile yayınladı.

Facebook Messenger 7.0 güncellemesinde gelen iPad desteğinde video desteğide bulunmakta. Tabletiniz ile Facebook Messenger kullanarak çektiğiniz videoları arkadaşınıza gönderirken aynı zamanda tabletinizin film rulosuna da otomatik olarak eklenmekte.
Referans URL