Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Xperia T2 Ultra
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sony Xperia ailesine yeni kazandırdığı T2 Ultra fiyat ve performans odaklı bir telefon olarak dikkat çekmektedir. En büyük özelliği ise 6 inç boyutundaki ekranıdır. Bu fiyat aralığında ve bu boyutta bir ekran için oldukça kabul edilebilir bir fiyata sahip olan Xperia T2 Ultra için en son söylenecek sözü ilk başta söylemeyi uygun görüyoruz.

[Resim: 1403794941_xperia-t2-ultra.jpg]

[Resim: gsmarena_001.jpg]



[Resim: q914zR.png]
1.399,00 TL (KDV Dahil Fiyatı)


[Resim: CjFMkbe.png]

1 haftadır Sony Smart Watch 2 ile birlikte kullanmış olduğumuz bu telefon gösterdiği performans ile açıkçası kendisini bize hayran bırakıyor.Bu fiyat aralığında tek tercih olan LG G2'nin ekranından daha büyük bir ekran istiyorsanız kesinlikle Xperia T2 Ultra'yı incelemenizi öneriyoruz.

Bu fiyat segmentinde Nexus 5, LG G2, Galaxy Note 2 ve Discovery Elite yarışırlarken araya giren Sony ilk tercihi büyük ekran olanlar için oldukça güzel bir ürün yapmış.

Telefonun teknik özelliklerine geçmeden evvel size Xperia T2 Ultra'nın olumsuz bulduğumuz yönlerinden de bahsetmek isteriz. Telefonun arka kısmı çizilmelere çok açık ve bize gelen test ürünün arka kısmının oldukça çizildiğini gördük. Kendi yaptığımız testlerde de telefonun arkasının bozuk paralarla bile çizilebildiğine şahit olduk. Malzeme kalitesi konusunda belki Samsung’a çok fazla gönderme yapıyoruz ama bu tarz sorunlarla özellikle Galaxy Note 3 ve Galaxy S5’te karşı karşıya kalmadığımızı da belirtmekte fayda görüyoruz.

Özellikleri ise şöyle sıralanıyor :

[Resim: mqjGWR.jpg]
almayı düşündüğüm bir telefon ....................
Telefon değil sanki tablet bana mübarek adamlar yapıyo Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL