Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Sims 4'te Havuz Partisi Yok
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Fantazi dolu oyunlardan olan The Sims’in yeni oyunu The Sims 4′te havuz fantazisi yapılamayacak. Detaylar haberimizde.

EA ekibinin dağıtım işlemlerini üstlenmiş olduğu The Sims 4 oyunu için yeni mekanikler ve merakla beklenen özellikler yayınlanmaya başladı. Fakat The Sims 4 için yayınlanan içerikler tam istediğimiz gibi olmayacak.

[Resim: onP2Gq.jpg]

EK PAKET UYANIKLIĞI
The Sims oyununu aslında ünlü yapan ek paketler. Oyunu çıkarttıktan sonra uyanıklar birde ek paket yaparak kullanıcıların bu paketleri alması sağlanıyor. Böylece bütçeye ekstra paralar kazandırabiliyorlar. The Sims oyunlarında ek paketler olmadan açıkçası armut gibi oyunu oynuyorsunuz. Ek paketleri aldığınızda ise her türlü fantaziyi, eğlenceyi ve partileri gerçekleştirebiliyorsunuz.

The Sims 4 için gerçekleştirilecek olan ek paketlerin detayları şuan için belli değil. Fakat Sims’in Blog sitelerinde yayınlanan bomba haber ile oyunun çıkış versiyonunda havuz bulunmuyor. İnşa modu ile birlikte hayranları etkileyerek havuz yapım işlemlerini es geçmişler.

[Resim: kZ3A4v.jpg]

HAVUZ PAKETİ GELİRSE ?
The Sims 4 için yeni bir havuz paketi dedikoduları yayılmaya başladı. Eğer bir havuz fantazisi için paket çıkartacak olurlarsa bu durum oyunun lehine düşünülmeye başlanabilir.

Ayrıca yeni oyunda eksikliklerden birisi de yeni yürümeye başlayan küçük çocukların dahil edilmemiş olması. The Sims 4 oyunu havuzsuz versiyonu ile birlikte 2 Eylül tarihinde satışa sunulacak.
Referans URL