Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Train Simulator 2014: Steam Edition [3DM] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
oyuna giriyorum carierden oyunu başlatınca oyuna girmiyor çalışmayı durdurdu diyor.
Konuda belirtilen kurulum videosuyla aynı şekilde kurdun mu oyunu?
(17.11.2013 19:58)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konuda belirtilen kurulum videosuyla aynı şekilde kurdun mu oyunu?

Evet bende de aynı sorun oluyor. Kurulum videosundaki gibi kurdum oyuna kariyer veya hızlı şekilde nasıl olursa olsun giriyorum hata verip kapanıyor. "Windows çalışmayı durdurdu" diyor sadece... Uyumlulukta da denedim aynı.
Videoyu ben bizzat kendim çektim sıkıntısız oynayabildim. Sitenin yukarısında ki menüden bi bilgisayarın kaldırıyor mu kontrol et. Ayrıca oyun için update veya crack fix de çıkmamış anlaşılan senin pc den kaynaklı bir durum.
(17.11.2013 21:57)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Videoyu ben bizzat kendim çektim sıkıntısız oynayabildim. Sitenin yukarısında ki menüden bi bilgisayarın kaldırıyor mu kontrol et. Ayrıca oyun için update veya crack fix de çıkmamış anlaşılan senin pc den kaynaklı bir durum.

i5 2.60GHz 6GB RAM 1 GB Ekran kartı vs vs.. Kaldırmama değil de sanırım Steam açık olmalıymış oyun için. Siz steam açıkken mi oynuyorsunuz? Şimdi steam açıkken denedim açıldı. Yukarıda başka bir arkadaş da yazmış aynı sorunla karşılaşmış. Şimdi merak ettiğim birşey var oyunda, oyunda amaş o istasyonlara sadece gidip durup devam etmek mi? Gülümseme Bence yolcuların inip binmesi için kapıyı açamadım yani böyle birşey var mı emin değilim ama olması gerek sanırım. Gerçi oyun çok pasif bence, sarmadı beni pek de Gülümseme emeğinize sağlık...
Evet kapıların açılması gerekiyor yoksa kabul etmiyor oyun. Tuşunu unuttum şimdi.
TEŞEKÜR ABİ ÇIKTIĞINDAN BEERİ ARIYODUM
İlgimi çekti bi denemem lazım Gülümseme
Merhaba kardeşler, ben herşeyi yaptım ama steam sayfasında oyunu oynamayamıyorum neden acab ?
Steam sayfasında ne işin var anlamadım? Steamle mi oyunu açmaya çalışıyorsun?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans URL